#6 Davinson Sánchez

Dua edin sakatlanmasin milli takimdan saglam donsun eger gidiyorsa

Yedegi nelson denen ayaksiz

Davinson ve Jacobsun yedegi yok bu takimda

Oynayinca ne oynuyor be direkt 50 milyonluk oyuncu

Patronu seviyoruz yanına kendine layık bir partner bulsak iyi olur. Nelsson ve Abdülkerim de sevdiğimiz sporcular ama patronun yanına daha klas bir oyuncu yakışır örneğin Brighton'daki Igor

Patronu seviyoruz yanına kendine layık bir partner bulsak iyi olur. Nelsson ve Abdülkerim de sevdiğimiz sporcular ama patronun yanına daha klas bir oyuncu yakışır örneğin Brighton'daki Igor
Ben şu Theate’ın hastasıydım da Frankfurt yaptı.

Traoreyi ayı yavrusu gibi tek eliyle alışı hoşuma gitti
Paylaşmak istedim 😁

bu herif bize nasıl geldi anlamadım

genelde posası cıkmıs herifler geliyor

Başına kaza bela gelmeden döner inşallah çok işimize yarıyor.

Davinson Sanchez. Yani kısaca El Patron! Yine rakip hücum oyuncularına sahayı dar etti. Galatasarayın merkezini ve ön hattını ileri konumlandırmasında başlıca faktör oldu. Gerçekten boşuna Ajax ve Tottenham gibi takımlarda banko oynanmıyormuş. Üst segment oyuncu. Ligin sorgusuz sualsiz en iyi stoperi. Harikaydın
-m1ecmz.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda aklı olan bir yönetici olsa şu adamla devre arasına kadar yeni sözleşme yapar.

Takımda aklı olan bir yönetici olsa şu adamla devre arasına kadar yeni sözleşme yapar.
takimda akli olan bir yönetici olsa sürecte cok saglam astronomik teklifler getirmisti, oyuncuyu oynatmak kadar pazarinida yönetmektir futbol. bu adamin piyasasi 20m civari olmasi skandal.

reyiz şu an uçakta mı acaba? sanki antalya maçına yetişemeyecek gibi yaw.

Astrononmik teklif gelmesi halinde satarim

25-30m bandinda

Geri
Üst Alt