#6 Davinson Sánchez

Kendisini cok ovduk ama formunda dusus mevcut. Keny tum toplari alip dagitti.

Katılmıyorum. İki şampiyonlukta büyük payı var. Çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
dayı payı yok demıyoruz

nellson üst üste hata yapmaya başladıgı icin eleştiri ve kesik yedi

adam metehanın arkasına düşmüştü

ama şuan toparlamış gibi

dayı payı yok demıyoruz

nellson üst üste hata yapmaya başladıgı icin eleştiri ve kesik yedi

adam metehanın arkasına düşmüştü

ama şuan toparlamış gibi
İlk kupa malında yaptığı hatada herkes sildi. Gidip gitmeyeceği belirsizdi. Hoca zaten sildi tamamen. Motivasyon düşüklüğü yaşaması normal. Stoperlerde uyum gerekiyor.

İlk kupa malında yaptığı hatada herkes sildi. Gidip gitmeyeceği belirsizdi. Hoca zaten sildi tamamen. Motivasyon düşüklüğü yaşaması normal. Stoperlerde uyum gerekiyor.
ilk kupa macından sonraki maclarda da net hatalar yaptı ama

Tottenhamda yaptigi malliklari yapmaya basladi. Net nsekilde uyarilmali. Kendine guveni sicartacak bi gun bizi. Cepheden gelen hava toplarinin hicbirini alamiyo kac mactir. Yedigimiz golde hem zamanlama hatasi yapip hava topunu alamadi hem kademeye giremedi golde. Kendine ceki duzen vermesi lazim Abdul daha iyi durumda su an.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

musleraya guvenmıyor bence

Patron seni biliyoruz yapman gereken tek şey konsantre olman sen bu takımın temel taşısın bir an önce toparlanman gerek ...

Herhalde Spurs’te son dönemi böyleydi postaladılar. Belki rekabet artarsa çekim düzen verir

Bu adama noldu böyle ya, ne oldu da düştü bu kadar anlam veremiyorum

Son maçlarda tottenhamdaki son maçlarından eserler sunuyor.

Tottenham'dan bu yüzden gönderildi zaten, milli takımda da çok yapıyor bunları ama toparlayacaktır patron o, bizde bence seviyesinin üstünde oynuyordu kariyerinin son yıllarına nazaran. Canı sağolsun hala ligin üstünde

Geri
Üst Alt