#6 Davinson Sánchez

Bugün beğendim. keremi iyi sindirdi. davinson-singo-apo-jakobs deneyebiliriz.

Bence iyi oynadı ama yediğimiz golün aslan payını maalesef kendisine veririm. Çok gereksiz bir plaka alma işi yaptı. Ama yine de helal olsun. Bu maç özelinde her futbolcumuzu tebrik ederim.

Bence iyi oynadı ama yediğimiz golün aslan payını maalesef kendisine veririm. Çok gereksiz bir plaka alma işi yaptı. Ama yine de helal olsun. Bu maç özelinde her futbolcumuzu tebrik ederim.
Bence de ortanın bu kadar kolay açılmasının baş müsebbiplerinden ama işte mevkisel problem diyip geçiyoruz.

Gödson denen herif diz atıyor hakemin önünde Davinson a golden önce.

Bu kadar karaktersizi nerden buluyorlar anlamıyorum bi tane asensio var düzgün adam diyebileceğin gerisi hepsi karaktersiz ordusu

Yere yatıp hiç hareket etmese utanırlardı belki golü vermeye. Dün iyiydi yine de

ayağında takozluk var bu ara da savunma müdahaleleri enfesti.

Eskiden koştuğu zaman hızını kesmezdi. Bu sene Kaan gibi belli bir mesafeden sonra kendini koruyor gibi.

Yere batsın üç sene oynadığı top. Etimle kemiğimle nefret ettim bu sezon. Devre arasında gönderilir inşallah. Abdülkerim bunu taşımaktan fıtık oldu

Yere batsın üç sene oynadığı top. Etimle kemiğimle nefret ettim bu sezon. Devre arasında gönderilir inşallah. Abdülkerim bunu taşımaktan fıtık oldu
Bu şaka olmalı herhalde takımın en iyi defans oyuncusu, maçları nasıl izliyorsunuz hayret.

Su maçta Apo Sanchez'i değil tam tersi Sanchez onu taşıdı.

Geri
Üst Alt