#6 Davinson Sánchez

He he, su mactran sonra Sanchez ve Sane en az sovulecek adam bunu goremiyorsan sana cok yazik. Takinti hale getirmissin cok belli.
Yaw ne takıntısı şaka mısın. Kaç maçtır sıvama moduna açtı herif. Golde de yedirmis işte. Yanında adamlar yürüyerek geçiyor. Apo ekstra oynuyor da idare ediyoruz

Bence kötü değil şanssız. İyi stoper bugünde iyi hamleleri vardı.

Ya Sanchez kötü diyorsun da top çıkaramıyorsun herkes Sanchez’e atıyor birşey yapsın top çıkarsın diye bekliyorsun, kafa toplarını alsın diye bekliyorsun, arkaya sarkan oluyor Apo koşamaz Sanchez koşsun.

Bu kadar sorumluluğu tek adama veriyorsun en ufak hatasında diyorsun ki Sanchez bu sezon kötü. Kötü maçları oldu da her atağında rakip üstüne üstüne koşarken hatasız top çıkarıyor bu herifte pestili çıkıyor yani.

Bu sezonki sanchez ile önceki sezonların alakası yok. Hamlelerde, pozisyon almalarda hep savruk

Anamino mu Babamino mu, şerefsiz ağzımıza sıçtı ikinci yarı, şutu attıktan sonra ok gibi fırladı, Sançez topa hamle yapana kadar araya girdi, pis bir faul.

Comoya göndersek iyimişmiş yazın

Artık tat vermiyor

Sakarlıkları arttı kafa burada değil gibi takılıyor, sanki motivasyonunu kaybetmiş gibi.

Eski Davinson gibi mi Allah aşkına?!

Bazen conta yakıyor ama ben seviyorum. Ha bu arada uzun sözleşmesi olup iyileştirme olaylarına karşıyım cidden. Zaten seni performans için alıyoruz. Bence artık futbolda çok fazla istatistik tutulan büyük siteler olduğu için sözleşmelere maddeler eklenmeli.

Misal kardeş sana 2.5m garanti sezon sonu 7.0 ortalamam olursa 4m
7.5 ortalama üstü 5.5 gibi anlaşmalar yapma dönemlerine geçmek lazım.

Düşünsenize X topçu o ortalama değere çok yaklaşmış durumda olduğunu. Gotune motor takarak oynar o parayi almak için

Maç bizim ceza sahasının içinde oynandı. 10 tane Nesta olsa dayanamazdı.

tam saatli bomba

apokerım olmasa stoper falan oynayamaz

arda ile her kafayı vurdurdular adamlara

hızı yok kolay geciliyor

yerine adam almak lazım

tam saatli bomba

apokerım olmasa stoper falan oynayamaz

arda ile her kafayı vurdurdular adamlara

hızı yok kolay geciliyor

yerine adam almak lazım
En büyük sorunu kendisine çok güvenip orta sahaya kadar çıkıp rakibine basması. Her bastığında da topu alamaması, ve durduk yere rakibe bariz gol şansı veriyor olmamız. Yani 5-0 önde olursun da o riski alırsın ama Frankfurt maçından tut bu maça kadar bu hatalarından öğrenmiyorsan gerçekten oturup düşünmen lazım. Bu arkadaşın yaptığı pozisyon hatasını Abdülkerim yapsa çarmıha gerilmişti.

Yerine adam almak lazım değil, zaten Singoyu Davinsonun yerine aldık. Devre arasında sağ bek alacağımızı düşünüyorum ben.

Geri
Üst Alt