#6 Davinson Sánchez

Önüne adam alınıp rekabete sokulmalı gevşekliğini devam ettirirse yol verilmeli, gerçi gitmez de artık zamlı sözleşmeyi kaptı ne de olsa

yakışmadı patron ama yemek isteyenler Davinson sonrası evlere şenlik bir savunmaya hazır olsunlar derim

Bu adama noldu ya, evimi barkımı emanet ederdim öyle güven duyuyordum sanki başkası oynuyor maçlarda

beyni yetmiyor maalesef artık fizik kalite düştü yaştan ötürü zeka daha çok göze batmaya başladı

İstediğim kadar hata yapabilirim :) Hocama göre de cok iyi kadromuz var fakat benim yedeğim 2. maçında ıslıklanan Arda Ünyay.

Saçını sarıya boyamış , geç, bitti kariyeri.

boş kaleye de yuvarla birader

Bence İstanbul’da mutsuz. Ajax’a geri dönme hevesi de var. Çok severim kendisini ama bu sene beraber son senemiz olacak galiba

Zamli sözlesme den bu yana tottenham daki sakarliklari yapmaya basladi

Kendisine ihtiyacimiz var acilen toparlamali

Herhangi bir gelisim göstermezse yerine lemina tercih edilsin stoper de

bu sene kötü oynuyor
sadece ajax deplasmanında iyiydi herhalde. bir de liverpool

Gereksiz yere eleştiriliyor. Savunma anlamında en büyük problemimiz duran toplar. Asıl problem hücumda. Derbilerde gol atmayı geçtim pozisyona zor giriyoruz. Sonra da gol kaçıran stopere kızıyoruz.

Haklı şekilde eleştiriyor. Abdülkerim'in performansı ortada, Sanchez'den çok daha iyi bu sene. Bireysel hata yapması ara ara göze alınır da maçların çoğunda sıfır konsantrasyon ile sahada.

Geri
Üst Alt