#6 Davinson Sánchez

Bu sene ne oldu sana boss? Sezonu böyle bitirirse Konate için bütün şartlar zorlanmalıdır.

Hala para ediyorken satılmalı. 30 milyonluk stoperi de sağ bekte harcamayız böylece.

Haklı şekilde eleştiriyor. Abdülkerim'in performansı ortada, Sanchez'den çok daha iyi bu sene. Bireysel hata yapması ara ara göze alınır da maçların çoğunda sıfır konsantrasyon ile sahada.
Her zaman gevşekti. Ama sen 4 derbi oynamışsın doğru düzgün gol pozisyonun yok. Bütün ihaleyi stopere yükleyemezsin. 150 m euro transfere para harcamışsın 1 gol yersen en azından 4-5 gol pozisyonuna girmen lazım. Kocaeliye karşı bile pozisyon bulamadık. Bu sezon Frankfurt harici defansda zor duruma düştüğümüz maç ta pek yok.

1000145476.webp

1000145475.webp

Dursun Özbek, Davinson Sanchez’e Galatasaray kariyerindeki 100. maçı sebebiyle plaket verdi.

Aşırı kötü çok kötü öyle böyle değil kötü oğlu kötü

Formsuzluktan testisi bile düşebilir her an

Takımda stoper de yok ki Sanchez'i yedeğe çekelim 1-2 maç kendine gelsin

Bu adam acayip şekilde topla oyuna giriyordu ilk geldiğinde, takım tıkandıysa geriden mükemmel oyun kuruyordu gerekirse topla katediyordu bazen. Herşeyi anladımda ayağı iyi olan adamın nasıl kütük gibi olur yav zamanla onu anlamadım hala.

büyük revizyon lazım kadroya sezon sonu

topçumuzda bi problem yok
arkasına bir genç stoper koyup devam etmeliyiz

Milyon eurolar harcadığın takım gol atamıyor. Pozisyona giremıyor buna fethiye maçı da dahil. Bizim taraftar suçu stoperlerde arıyor. Takımda en sıkıntısız bölge stoperler milyon eurolar harcadığın takım ligde 2 tane yiyorsa 4 tane atacak.

Daha iyi performanslarını izledik. Akşam yediğimiz golde, top bir anda ve sert önüne geldi. Yediğimiz golun ana hatasıni sallai yapiyor. O adam o bölgeye kadar gelirken eşlik ediyor. Sane son gaz bir adımla topa dokunuyor. Sallai yede kizmiyorum. Mevcut hali ile en maksimum seviyesinde bölgesi dışında oynayama çalışıyor.

Prime Maldini - Cannavaro, Puyol, Dözali filan kimi getirirsen getir bu oyuna, herkes patates olur,

mal gibi git gelli bir oyun, herkesi aşağı çekiyor.

Bugün bence bu sezonun en iyi maçını oynadı, diğer maçlarda dökülüyordu.

Takımdaki en iyi stoper hatta Türkiyede'ki

Lamı cimi yok

Okan efendi bunu da bozdu

Alvarez sana boşuna büyük takımda oynamadın diye dememiş.

Singoya güvenebilsem devre arası iyi paraya satın derdim

Geri
Üst Alt