#6 Davinson Sánchez

Yazin 100 de 100 satilmali. Tam arabistandan büyük sözlesme kapma vakti gelmis olur

Comoya gitmek istediginde göndermelıydık

Yani çok üst düzey bir futbol aklına filan sahip olduğumu iddia etmek gibi bir hadsizlik imasında bulunmak için demiyorum ama sene başından beri o kadar kötü halde ve bu konu o kadar dillendirilmiyor ki çok ilgincime gidiyor bu konu.

Yani çok üst düzey bir futbol aklına filan sahip olduğumu iddia etmek gibi bir hadsizlik imasında bulunmak için demiyorum ama sene başından beri o kadar kötü halde ve bu konu o kadar dillendirilmiyor ki çok ilgincime gidiyor bu konu.
Bu sene kotu evet ama balık baştan kokar

Abdulkerim e değil sana yedek lazım

Ön alan baskısına doğru zamanlama ile çıkamadığında kesin olarak arkada yerleşim sorunu yaşıyoruz. Atletico gibi görece dengeli oynadığımız maçlarda iyi oynuyor. Okan hocanın oyun sisteminde bence net 3+1 stoper olmalı. 25-25 maç bölüşülmeli yoksa istikrar çok zor.

Davinson-Singo-Abdülkerim-Ozan Kabak* gibi bir rotasyon yani 4. adam net olmayabilir ama çıkıp 10-15 tane maçı ilk 11 oynadığında sırıtmamalı.

herif nerdeyse Awuta çıkmış kayıyorsun yahu.

Kayma arkadaş kayma. Bi ayakta kal 50 kez kaydın hep yedik kayma. İyice saçmalamaya başladın yeni sezonda bi planlama olur hakkında umarım

Şef dedik şef scout çıktı. Yeni lakabı şef scout olmalı.

Bıkkınlık geldi.. kendisinden bu kadar çabuk sıkılacağımı hiç düşüünmezdim. nelssonda öyle olmamıştı hatta kalsa bile yeter demezdim

Siyahi stoperler konusunda kaygı duyduğum şeylerden birini yaşama yolunda ilerliyor gibi görünmekte. 30'lu yaşlar ve sonrasına doğru adaptasyon ve motivasyonları genelde çok düşüyor. Mesela hala piyasası varken güzel bir değişim zamanları ama işte, vizyon ve misyonun olması lazım. 7-8'e gönderilecekse ve yerine 15-20'ye 'wonderkid!' alınacaksa gerek yok. Fecaat durumda.

Valla söylediğim her şey doğrudur kafasında biri değilim, yanıldığımı gösteren cevap olunca fikrimi değiştiririm

Ama Sanchez'de emin olduğum tek bir şey var; Muslera faktörü.

Muslera maç boyunca Sanchez ve Apokerim'e sürekli bağırarak, takımın efsanesi ve kaptanı olarak sürekli direktif veriyordu. Sanchez de olsan, hatta Osimhen bile olsan Florya'da herhalde Fatih Terim'den sonra gelmiş en daşdaşlı adam kalede duruyordu, takımda herkesin kaptanlığını kabul ettiği bir adam vardı ve maç içerisinde yönlendirerek, bağırarak, fırçalayarak Sanchez'in konsantrasyonunun düşmemesini sağlıyordu.

Uğurcan çok iyi bir kaleci ama doğal olarak takımda henüz o seviyede bir ağırlığa sahip değil. Yani Sanchez'e nabıyon be aueaagoyam diye bağıramıyor doğal olarak.

Muslera gittikten sonraki Sanchez = Tottenham'daki dağınık Sanchez.

Geri
Üst Alt