#6 Davinson Sánchez

Şikrinyardan daha iyi diyoruz da şikrinyar birebirde hiç böyle çalımlar yemiyor. Basıp alamama gibi bir özelliği var

Inanilmaz sakar bir stoper

Sezon basindan bu yana istikrarli sekilde deva ediyor sakarliklari

Singo ile oynayinca hersey daha net anlasiliyor

Servet Çetin'in en kötü halinden daha kötü durumda, abartmıyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

davinson'u tanımasak kötü çalışıyor diyecem. inşallah bu hantallığının nedeni yoğun maç temposu, milli takıma gitme filandır. kocaeli maçında neyse de gençler maçına zımba gibi çıkıp rakip santraforun ayağından topları almazsa farklı konuşmaya başlayacam. her zaman aldığı toplara hantallığından geç kalınca kaç tane aptal saptal faul yaptı. umarım tek nedeni yorgunluktur.

Biz bunları zamanında söyledik diye kötü olduk ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Bir sonraki maçta röveşata ile bir topu çizgiden çıkarsın veya şansa bir kafa golü atsın yine ligin en iyi stoperi masallarını dinlemeye başlayacağız.

Ha bu arada buna karşı olan tavrımı bilen bilir. Listemde ilk sıradadır. Bunun zaten ne mal olduğunu biliyorduk fakat Sara ve Sane'yi bunun önüne aldım.

O derece nefret ettirdiler kendilerinden. Yazık valla çok yazık şunlara verdiğimiz maaşlara yazık.

Yollar ayrılmalı da maaşlara zammı dayadık kim alır orası muamma. Bizim sisteme uygunluğu ayrı ama şahsen hiç beğenmiyorum bu tarz stoperleri. Kralı Upamecano'dur güncelde ana bacı sövdürdü Real maçında misal. Nelsson'un iyi dönemlerindeki halini 1000 kere tercih ederim.

Bizim en büyük sorunumuz tavan ve taban farkı.

Misal: Sanchez tavan 8.5- taban 3.0 Ya vezir eder ya rezil eder yani.

Tam tersi Sallai tavan 7-7.5 taban 6-6.5 ama işte o da yetenek fukarası.

Bize tavan-taban farkı max 1-1.5 olacak ama biraz da yetenekli topçular lazım. O zaman zımba gibi olursun.

Zaten Osimhen üzerine oyun kurulması bundan. Tavan 9.9 taban 8.5 falan adamın.

Geri
Üst Alt