#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

twitterda liverpool taraftarı geri gel diye ağlayacak nerdeyse

yanında Elano'yuda getir diyende var :asd:

Twitter

sezon sonu gönderir hagi büyük ihtimalle

twitterda liverpool taraftarı geri gel diye ağlayacak nerdeyse

yanında Elano'yuda getir diyende var :asd:

Twitter

aynen bende fark ettim . Hagi gönderirse de türk olanını kazandırır umarım . Ben açıkcası aşırı bişey göremedim . Hakan dan iyi ama hani Cana'yı tuttuğum gibi tutamıyorum onu . Ama inşallah oynamayı hakeder . Hakandan iyidir

Hakan balta için insua harcanırsa hagi ye savaş açarım:o

Insua kim? Öyle bir bahsediliyor ki, zannedersin Evra veya Ashley Cole.

Dandik Liverpool'un bile kovaladığı bir adamdan bahsediyoruz burada. Benitez'in torpiliyle oynadı bir süre sadece.

hakanin 1.5 senede yapmadigi kadar orta yapti ve top caldi 4 macta

Hepiniz Insua dandik futbolcu desin ki Serhat Insua müthis futbolcu desin :)

Insua üst düzey bir futbolcu değil fakat mevkiinde oynayan hakan Balta son iki senedir o kadar kötü ki yerine kim oynasa daha iyi iş çıkarır. Insua eğer 89 doğumlu değilde 85 doğumlu falan olsaydı istemezdim fakat yaşı dahaden genç ve adamın hedefi oynamak. Oynamak isteyen adam çalışır, çalışan adam kendini geliştirebilir. Benim Insua'yı tercih etmemin veya şu anda takımda oynaması gerektiğini söylemememin nedeni bu ve bence oynamalı.

Ben bu çocuğu Alparslan'a benzetiyorum,hücum gücü daha iyi sanki önde de kullanabiliriz..

evet tek tek maclara baktim sezon basindan beri

insua ortalama 2.5 top calma ile oynamis mac basina:)

balta fener macinda top surekli kendi kanadinda oldugu halde

0 top calma ile oynamis

dikkat cekerim adam sol bek ve top calmadan mac bitiriyor:)

Dandik Liverpool'un bile kovaladığı bir adamdan bahsediyoruz burada. Benitez'in torpiliyle oynadı bir süre sadece.

bi süre dediğin nerdeyse 40 maç:asd:,hem hakan için insua harcanırsa diyorum,anlamak zor olmasa gerek,daha iyisini getireceklerse insua nın yerine opsiyonu kullanmasınlar,ama hakan devam etsin insua yı postalayalım diyenin acil bi sağlık kontrolünden geçmesi gerekir:b5:,ayrıca 21 yaşında henüz.

Çağlar dönsün, sol bekte Çağlar ve İnsua arasında rekabet olsun. Hakan ne pas yapabilir, ne hücuma katılabilir, ne de top çalabilir. Galatasaray savunmacılarıyla milli takımın en kolay maçları kaybetmesine şaşırmamalı.

Hee adam torpilliymiş. Mallık diz boyu.

Geri
Üst Alt