#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

bi süre dediğin nerdeyse 40 maç:asd:,hem hakan için insua harcanırsa diyorum,anlamak zor olmasa gerek,daha iyisini getireceklerse insua nın yerine opsiyonu kullanmasınlar,ama hakan devam etsin insua yı postalayalım diyenin acil bi sağlık kontrolünden geçmesi gerekir:b5:,ayrıca 21 yaşında henüz.

Fabio Aurelio sakattı, kimi oynatacaktı sol bekte.

Maç sonu takım tribünleri alkışlamaya gittiğinde İnsua yine elinde bir cihaz ile ( muhtemelen telefondu ) taraftarları çekiyordu :D

Fabio Aurelio sakattı, kimi oynatacaktı sol bekte.

adama bak lan kendi diyo bide:asd:,liverpool gibi bi takımın sol bekleri fabio aurelio-insua kendin diyosun,madem adam bi işe yaramıyo bu adama güvenip neden yola çıkıyolar:asd:,hadi canım git yeni bahaneler üret sen,formdan düşmüşsün forumdan ayrı kaldığın zamanlarda:asd:

.

kaynama araya semih bırak adam öyle sansın:asd:,andrea dossena da var neyse:asd:

2 aya banlanacak gene zaten. Bu süre zarfında performansını gözden geçiriyor.

çok kanım kaynıyor bu adama. Çocuk yüreğiyle oynuyor. Fiziği kuvveti yerinde yeterince tekniğide var ortalarıda fena değil sürekli bindirmesede hücuma çıkıyor. Sıradan farklı bir özelliği yok ama genç ve başarıya aç olması kendini kanıtlama çabası onu önümüzdeki yıllar takımda tutar. Allah nazarlardan saklasın. Taş gibi takım oyuncusu.

Bu hafta sol açıkta bu oynar. Kewell yeni iyileşti. Ayhan sanıyorum cezalı. Pino'yu forvetten kanata çekmek yerine İnsua'yı açıkta oynatmayı tercih edecektir diye düşünüyorum.

Bu hafta sol açıkta bu oynar. Kewell yeni iyileşti. Ayhan sanıyorum cezalı. Pino'yu forvetten kanata çekmek yerine İnsua'yı açıkta oynatmayı tercih edecektir diye düşünüyorum.

Sabri-Neill-Servet-Balta

Cana-Barış

Elano-Misimovic-Insua

Pino

Böyle mi diyorsun ?

Sabri-Neill-Servet-Balta

Cana-Barış

Elano-Misimovic-Insua

Pino

Böyle mi diyorsun ?

Aynen.

Emre Çolak' geçen sezondan beri en çok savunanlardan ve oynaması gerektiğini söyleyenlerden biri olarak sonradan oyuna girmesini daha mantıklı buluyorum. Antalya sert takım. Orta sahada sert oyuncularımızı kullanmak lazım. Zaten teknik oyuncularımız fazlasıyla iyiler onlarınkine göre.

Keza Kewell'da öyle. İyileşmişse bile maçın ilerleyen dakikalarında oyuncuların tempoları düştüğünde takıma girmeli.

Ufuk

Sabri Neill Servet Hakan

Cana Barış

Elano Misimovic İnsua

Pino​

Maçın başında kendi sahamızda olmanın avantajıyla adamları azcık sindirip bir gol bulursak beklendiğinden daha kolay bir maç olur.

I am really disappointed because i did not play but i am happy for the performance of the team! We deserved win. We have to keep working hard and i will do my best for returning into the team! Thanks everyone for the messages!

Oynamadığı için hayal kırıklığına uğramış fakat takımın performansından mennunmuş. Kazanmayı hakettik diyor.

Sıkı çalışmaya devam etmeliyiz ve takıma dönmem için elimden geleni yapacağım diyor.

Herkese mesajlarından dolayı teşekkürlerini sunuyor Insua.

Insua bekte kalsın, macera aramaya gerek yok. Aydın ve Kewell'ın durumuna göre solda oynayacak oyuncu elbet bulunur.

Umarım, Hagi unutmaz bu adamı.İnşallah da bizimle kalır.Geleceğin en iyi sol beklerinden olacak SSL için.

Insua bekte kalsın, macera aramaya gerek yok. Aydın ve Kewell'ın durumuna göre solda oynayacak oyuncu elbet bulunur.

Sert maç olacak. Kewell ve Aydın sakatlıktan yeni çıkmış olacaklar.

Tekrar sakatlanma riskleri yok.

Bence onları oynatarak macera aramaya gerek yok.

Sabri-Neill-Servet-Balta

Cana-Barış

Elano-Misimovic-Insua

Pino

Böyle mi diyorsun ?

aşırı defansif olur,çok defans adamıyla oynayarak iyi defans olmuyor ki,kaldı ki insua nın ofans gücü iyi değil,hem elano hem de insua yani baskı anında topla bi anda sahamızdan çıkarmaları lazım,ama dribbling yetenekleri pek iyi değil açıkçası,aşırı baskı yeriz ama sonucunda gol atar mı rakip bilemem:)

o değil de sarp 9000 küsür m koşmuş. ben görmedim niyeyse. demek çok hızlı ki görememişim :)

Geri
Üst Alt