#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bize bugün bir kez daha Balta nın hayırlı sakatlığıyla Balta nın sol bek olmadığını göstermiştir.

En başından beri oynasaydı eğer Sola yakın oynayan Misi ile birçok ver kaça girebilir çok daha etkili işlerdi sol kanat.

Hagi nin geldiğinden beri tek hatası İnsua yı oynatmamak olarak görüyorum.

adam çok hızlı yav,hücumada destek veriyor.mini patrick evra

hakan nasıl bu adama tercih edilir anlamak güç:o

ya bu adam çalımda yemiyor ilk toplara süper basıyor uzun zamandır böyle sol bekimiz olmamıstı.3 4 tane kaptığ toplarla hücuma çıktı.insua hakanı 3 le çarpar 4 le toplar:D

ya bu adam çalımda yemiyor ilk toplara süper basıyor uzun zamandır böyle sol bekimiz olmamıstı.3 4 tane kaptığ toplarla hücuma çıktı.insua hakanı 3 le çarpar 4 le toplar:D

Aynen yaa, bir kere Hakan geri pas verdiğinde karın ağrısı geçiriyorum zaten, adam öyle bir pas veriyor ki, kısa düşcek sanıyor insan.

I am very happy for the win of yesterday. I played 20 minutes and i felt very good. We have to keep going in this way and i wish play the next game. Thanks to everyone for the messages.

dedi üstad az önce :tiphat:

Congratulations on your wonderful böle Insua after entering the game, please continue ..

(tebrik ederim insua oyuna girdikten sonra harikaydın böle devam et lütfen..)

bende bu yazdıklarının altına bu yorumu yaptım okur inşallah...

Beautiful day in Istanbul, I just arrived at home from the training and now i will rest a bit. Thanks to everyone for the messages!

:ask:

Hermoso dia en Istanbul, recien llegue a casa de entrenar y ahora a descansar un rato para reponer energias! Gracias a todos por los mensajes!

Beautiful day in Istanbul, I just arrived at home from the training and now i will rest a bit. Thanks to everyone for the messages!

ne diyor burada çevirebilecek kimse var mı.?

İstanbul'da güzel bir gün.Antreman'dan eve yeni geldim.Şimdi biraz dinleneceğim.Tüm mesajlar için herkese teşekkürler.

In Florya resting after the training, this afternoon we go to trabzon and wait for the game tomorrow sunday at 19:00.

En florya descansando despues del entrenamiento, esta tarde vamos para trabzon y a esperar por el partido de mañana domingo a las 19:00.

.

Kendini geliştirmeye devam ederse şu 2-3 sene içerisinde, çok iyi bir ''wing back'' olup çıkacak. Topu kaptırdığında bile dönüp rakibi bozabileceğine inandırıyor kendisini. Bu çok önemli bir artıdır futbolcu için. Tek korkum yönetimin bu tip oyunculara yaklaşım tarzı. Ciddi potansiyelleri var yanlış iş yapma konusunda. Fm tabiriyle ''beceriksizlik'' özellikleri ''20'' ile tavan yapmış durumda.

Hermoso dia en Istanbul, recien llegue a casa de entrenar y ahora a descansar un rato para reponer energias! Gracias a todos por los mensajes!

ne diyor burada çevirebilecek kimse var mı.?

"benim mevkimde oynayan arkadasima (hakan baltadan bahsediyor) tekme tokat dalasim geliyor, bu kadar yeteneksiz birinden forma alamazsam ben bu isi brakarim" diyor.

Inglizcen iyi degil ama asagi yukari dedikleri bu.

4. oyuncu değiştirme hakkımız olsa sahadan alınması gereken ilk kişiydi. İyi oynadı.

Ben begenmedim aga, son 10 dakika cikti ileriye. Butun mac takildi oldugu yerde adam. Kademesi falan da zayif. Hucumu iyi o da mac basina 10 dakika.

Şanslı eleman. Orta açtı, gol atıyordu az kalsın. Vasat ve kontenjanı harcamaya değmez. Devre arası geri yollamak lazım.

Geri
Üst Alt