#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Aslanım dün ilk yarı kötüydü;(,2.yarı daha iyi gördüm sahada..Golde bence hatası yok adamın açısını iyi kapattı kaleci hatası var..Defansif anlamda biraz daha dikkat etmesi lazım.

Bonservisini alalım şu adamın.

Ligde bir kac mac izlemek lazim, ondan sonra degerlendirmek lazim. Gerci ben onun sezon sonu L.Pool'a dönmek isteyecegini düsünüyorum, yeni T.D. ile.

Dünkü saha tarladan daha beterdi bence hiçbir futbolcu için düne göre yorum yapmayalım.

Hello. Tomorrow is the opening of TURK TELEKOM ARENA. I am waiting for that moment. It will be very important day for Galatasaray fans and us. I can not stop thinking about seeing the fans singing there. Will be fantastic. See you tomorrow!!

HELAL OLSUN SANA ALDIGIN PARALAR ASLAN PARCASI

Bazı taraftarların sırf yabancı olması ve attığı twitler sayesinde gözüne girmeyi başaran, geldiğinden beri sahada hiçbir artısı olmayan, pas hatalarında sabriye bile tur bindiren, sene sonu liverpoola geri dönecek, oradan nereye yollanacağı muamma olan futbolcu kardeş

Bazı taraftarların sırf yabancı olması ve attığı twitler sayesinde gözüne girmeyi başaran, geldiğinden beri sahada hiçbir artısı olmayan, pas hatalarında sabriye bile tur bindiren, sene sonu liverpoola geri dönecek, oradan nereye yollanacağı muamma olan futbolcu kardeş

insua dan once gidecek 10 tane topcu var.

Bu çocuk Balta'nın yaşına geldiğinde hem Balta'dan hem şu an ki halinden kat ve kat daha iyi bir bek olacaktır.

Insua gün geçtikçe takıma alışıyor bence son maçta Ardaya gol pasını o verdi.sürekli oynarsa daha daha etkili olur.

Sen burayı sözlükle karıştırdın herhalde.

Kendini geliştirdiği aşikar.Devam reis.

ben insuanin son macindaki performanisini cok beyendim

culioyla ikisi güzel uyum sagladilar sol kanatta bence gönderilmesi büyük hata olur

tt_arenada_ilk_2ed4b_800.jpg

Kesin Facebook'a koyacak. Telefonunu da öğrenmiş olduk :)

Yav şu siteye yeni üye olmuş gençlerin sırf popülaritesi artsın diye saçmalamalaırndan nefret ediyorum.Boş boş konuşacağına maç izle.20 yaşındaki bir eleman, EPL'De 30 küsür maç yapıyor, geliyor buraya alnının teriyle futbol oynuyor, yine de bok atıyorsun be.O dediğin tabirlere uyacak onca futbolcu varken gelip de İnsua'ya bok atmak da neyin nesi?

internette bi çok kişi İnsuanın gidiceğini söylüyor?Umarım gitmez...

Geri
Üst Alt