#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Caglar Insua'yi cebinden çikarir. Insallah en kisa sürede iyilesir de Insua bosu bosuna sahada yabanci kontenjani doldurmaz.

Hello. Tomorrow is the opening of TURK TELEKOM ARENA. I am waiting for that moment. It will be very important day for Galatasaray fans and us. I can not stop thinking about seeing the fans singing there. Will be fantastic. See you tomorrow!!

Merhaba .Yarın türk telekom arena açılıyor. Bu anı bekliyorum. Taraftarımızı ve bizim için çok önemli bir gün olacak. Taraftarlarımızı burada şarkılar söylerken düşünemiyorum. Harika olacak. yarın görüşmek üzere.

Adam bizden heyecanlı facebook iletisi seviyorum seni yanakları kırmızı cocuk

ilk 11'de yokmuş , gene Balta'ya kaldık ; bu kadar dökülürken bir adamda nasıl bu kadar ısrar edilir anlamak mümkün değil.

son iki maçta iki asisti var

maç içinde defalarca dripling yapıyor

top rakipteyken defansif olarak görevden kaçmıyor

efendi

genç

hakkını yemeyelim takımada ısınıyor

Kalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması LazımKalması Lazım

ilkokullu.gif

la ben eminim bu adam gitse bundan iyisini alamaz yönetim

Hannover maçında oynadığı oyunu bir daha göremeyeceğiz sanırım..1 gol attırır ama 2 gol yedirir görünümünde..Sakin sakin sakin sakin

2 kere atağa çıkarken top kaptırdı çok tehlikeli hiç beğenmedim en kritik zamanlarda hata yapıyor bu adam.

iyi performan verdiği 2 maçtan sonra kazmalara 11i verirsen adam psikolojik olarak düşer ama iyiydi.

volkan yaman a benziyo oyun stili fuleli :D

Yabancı kontenjanını da göz önüne alırsak sol bek için en uygun adam Çağlar gibi.

Culio ile beraber cok iyi anlasiyorlar ne yazikki bugun sadece 14 dakika beraber oynadilar

bugun kötü oynama işinde çığır actı.bu cocuk nasıl bu kadar kotu oynuor aklım almıor

Çalışıp çabukluk zaafını gidermesi lazım. Daha yaşı genç sayılır. Bindirmeleri ve ortaları gayet iyi ama.

Geri
Üst Alt