#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Herkese merhaba! Ben bunu kırmak biraz geliştirmek için Galatasaray yardımcı olur.seasson sonunda hala enerji kadar. Herkese iyi bir hafta sonu var. Teşekkürler

Herkese merhaba! Umarim bu mola Galatasarayi birazcik iyilestirir. Sezon sonuna kadar enerjim var. Iyi bir hafta sonu gecirin. Teşekkürler

Umarım kalan son haftalarda, hep 11'de oynar.

Bülent Ünder'in Hakan Balta'dan vazgeçebileceğini sanmıyorum.Nede olsa milli takım oyuncusu.Fatih Terim'in adamı.

İnsua'ya koskoca bir elveda şimdiden

Kopta gelecek planlamasında çoğu taraftar sola insua'yı yazıyor. Liverında solu felç durumda.

Welcome Bülent Ünder to Galatasaray!

Bienvenido Bülent Ünder a Galatasaray!

Insua demiş

fiyati 5 milyon degilmi ?... Alalim iste ne kaybederiz ?

Genc, Arjantinli :D, dünyada bek sikintisi var... satmaya kalksan en az 5 verirler yine.... :(

2.5 milyon avro verilir daha fazlasi kulupun hanesine ZARAR olarak yazilir hurmetsler

5 etmez hayri hakli

ama unutmayinki baltada 2 allah kurusu etmez

Balta'yı oynatmadığımız sürece kar edeceğimizden dolayı 5 vermek mantıklı.

Yerine Kayseri'deki Hasan Ali alınıp ilk 11'de oynatılmayacaksa kalsın.

Zira bu yönetim daha iyi bir yabancı sol bek bulamaz bu kıtlıkta

Kayseri vermez hasan aliyi verse çok iyi olur alternatifide çağlar insua iyi bir sol bek ama yabancı kontenjanını kaplamaya gerk yok tabiki müthiş bir takım kurulacaksa şu takımda banko 11 çıkar insua

Kiralık olup üstüne oynatılmadığı bir takıma bu kadar bağlı olan bir futbolcu tanımıyorum ben!

Çocuk sürekli bizi öven şeyler yapıyor bizden kimse onun kıymetini bilmiyor.

Yerli oyuncularımız da İnsua'nın karakterinin çeyreği olsaydı bugün açık ara liderdik.

Başarıya aç oyuncu istiyoruz diyoruz, al işte başarıya aç. Karakterli oyuncu olsun diyoruz, al işte karakterli. Saha dışında abuk subuk olaylar yapmasın diyoruz, adamın dışarıda 1 kare fotoğrafını görmedik. Yabancı olmasına rağmen kulübü sahiplensin yerliler gibi çalışsın diyoruz, adam yerliden daha çok çalışıyor. Daha ne yapacak bu adam? Liverpool'un kapısından turist olarak giremeyecek Balta'nın yedeği konumuna getirilecek adam mı bu? Yazıktır günahtır. İnşallah Bülent hoca Insua'dan faydalanır da 8 hafta gözümüz bek görür.

insua son haftalarda oynatılıp seneye kalması için karar verilmeli. çok üstün yetenekli bir oyuncu değil ama baltaya mahkum kalmaktan bizi kurtarabilir.

Geri
Üst Alt