#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

En çok da bu adama üzülüyorum sen kalk liverpolda 45 maç oyna burda her maç gol veya asist yapan! baltayı keseme olacak iş değil.

Ya biz de şöyle bir mantık var, bu Hakan Balta euro 2008 çok iyi oynadı evet, ama bu onu insua'dan, çağlar'dan iyi futbolcu yapmaz ki, lafta milli takım oyuncusu, "guizaya kaptırdığı topla milli takımın 1 puanına engel olan futbolcu" bence.

Ya biz de şöyle bir mantık var, bu Hakan Balta euro 2008 çok iyi oynadı evet, ama bu onu insua'dan, çağlar'dan iyi futbolcu yapmaz ki, lafta milli takım oyuncusu, "guizaya kaptırdığı topla milli takımın 1 puanına engel olan futbolcu" bence.

bizim avrupa kupasindan elenmemize riijkardin gitmesinede sebep oldu arkadas :)

Antalya maçında büyük bir ihtimalle kendisini ilk 11'de görürüz umarım.

Bu nasıl çelişki ?

Şaşırmamak lazım, bizim de dengemiz bozuldu, Liverpool da 45 maç oynayıp gelmiş adam, burda Hakan Balta'nın yedeği oluyor, Wolfburg'un şampiyon olmasında ki en önemli etken olan adam burda sakız çiğnedi diye harcanıyor.Dolayısıyla insan her hafta ne zaman oynuyacak bu adam diye beklerken böyle postlar görmek normal. :D

Liverpool'da daha 20 yaşındayken 45 maça çıkıp,Galatasaray'da Hakan Balta ve Çağlar denen adamların yedeği olmak ne koyar la adama..

Psikolojik destek falan alıyor mu acaba?

Nedense bana normal bir oyuncu gibi geliyor Pino'yla beraber ama bu forumda her iki oyuncuda çok abartılıyor.

Nedense bana normal bir oyuncu gibi geliyor Pino'yla beraber ama bu forumda her iki oyuncuda çok abartılıyor.

Hakan Balta, Mustafa gibi oyuncular yuzunden normal oyuncular artik Ronaldinho gibi geliyor bize.

Normal oyuncu degil, iyi bir oyuncu ve henüz tam olmamis, oldugunda daha da faydali olabilir.... Her zaman hazir futbolcuya konmak istiyoruz, hazira da dag dayanmiyor... Böyle adamlarla uzun sürede çok basarili olursun, ama kim sabredecek ki o kadar sene ? Biz hemen bugün basarili olalim :D

Hadi oğlum kendini göster kiralık oyuncu olmadığını..

Insua elinden gelenin en iyisini yapacaktır son 8 haftada eğer şans bulursa.

EmilianoInsua

Feeling like a player again! In Antalya!

Antalya maçında ilk 11 çıkacak kuvvetle muhtemel.

Geri
Üst Alt