#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Çevirisini yapabilcek var mı?:)

Şimdi futbol 70 dakika hızda tutarak devam edin. Çok sıcak ama güzel oyun! Şimdi arkanıza Liverpool'a bitirmek ve her şeyi kapmak ve İstanbul'da yerleşmek! Ben sarılmak herkes!

Nerden çevirdiğimi anlamışsındır heralde :D

Adam kafasında Liverpool'u bitirmiş İstanbul'a yerleşmiş işte :D

Şimdi futbol 70 dakika hızda tutarak devam edin. Çok sıcak ama güzel oyun! Şimdi arkanıza Liverpool'a bitirmek ve her şeyi kapmak ve İstanbul'da yerleşmek! Ben sarılmak herkes!

Nerden çevirdiğimi anlamışsındır heralde :D

Teşekkürler gerisini ben türkçeye çevirebilirim:)

Yalnız adam bilgisayara çok takılıyor. Sürekli twitter,facebook:)

Gece alemlere akmaktansa bu daha iyi:D

dun aksama new yorkta club a gittim..sirada ikitane ingiliz vardi, ikiside liverpool dan mis. konuyu actim adamlar cok sinirliydi..insua bizim en kotu oyuncumuzdu dedi....sonra kewell i sordum..adamlar onada kufur etmeye baslada

cok kotu batmis bunlara :D

dun aksama new yorkta club a gittim..sirada ikitane ingiliz vardi, ikiside liverpool dan mis. konuyu actim adamlar cok sinirliydi..insua bizim en kotu oyuncumuzdu dedi....sonra kewell i sordum..adamlar onada kufur etmeye baslada

cok kotu batmis bunlara :D

Onlar ancak g.tlerini açıp zafer kutlarlar sevmem İngilizleri.

Emiliano Insua

Hoy hicimos 70 minutos de futbol para seguir agarrando ritmo. Mucho calor pero hermoso para jugar! Ahora volviendo a liverpool para terminar de agarrar las cosas y ya instalarme en Istanbul!! Abrazo a todos!

Bugün ritmimizi arttırmak amacıyla 70 dakikalık bir maç yaptık / topla oynadık. Çok sıcak ama futbol için güzel. Şu anda liverpoola kalan işlerimi halletmeye ve şimdiden istanbula yerleşmek için gidiyorum. Herkese kucaklar :D Çevirmen değilim oldugu kadar arkadaslar

Liverpool'a gidip gelirken sakatlanmasın mazallah. :confused: :D

Bir röpörtajda orta sahada oynayabildiğinden bahsetmiş. Acaba Çağlar iyileştikten sonra MC oynasa verim alabilirmiyiz... Kim bilir belki bir Schweinsteiger performansı görebiliriz.

Bir röpörtajda orta sahada oynayabildiğinden bahsetmiş. Acaba Çağlar iyileştikten sonra MC oynasa verim alabilirmiyiz... Kim bilir belki bir Schweinsteiger performansı görebiliriz.

Ben o performansı Barış'tan bekliyorum. Kendisinde bir Schweinsteiger havası var. :o :asd:

Insua'nın MC denilen bölgede oynaması için çok erken. Bir kere bir oynasın bakalım randıman alabilecek miyiz. Türkiye ligine ayak uydurabilecek mi ? Hücumda istediğimiz katkıyı verebilecek mi vs... Bunlar olacak üstüne üstlük Çağlar dönüp iyi de oynayacak ve bizim de orta sahanın göbeğinde oyuncuya ihtiyacımız olacak. İşte o zaman Insua denenebilir.

Ben o performansı Barış'tan bekliyorum. Kendisinde bir Schweinsteiger havası var. :o :asd:

Bu yıl da iyi bir performans çizemezse sezon sonu yönetim alır havasını onun ;)

Insua sol tarafı iyi müdafa etsin kafi saçma sapan goller yemeyelim arada çıkıp 1-2 bindirme yaparsa fena olmaz.

orta saha cana baris misi olursa insuada rahat ettirir bizi

hakan gibi 20 m lik bir alanda ve orta sahayla alakasi olmayan bir adam degil cunku, alor verir

her ayagina gelen topu dikmez ileri

Geri
Üst Alt