#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hakan Balta'nın bir sezonda yaptığı bindirmeyi bir maçta yapıldı.Umut var.

Takıma tam adapte olduğu zamanki halini düşünemiyorum. Herkes küfür edecek. Hani adapte olanlar genel de bozuluyor ya o yüzden diyorum bunu... :)

Insua sol beki aksilik çıkmazsa zor bırakır ki övgüleri hakedecek bir oyun oynadı.Keşkeler fayda getirmez ama,keşke daha erken takıma kazandırılsaydı.Mesela avrupa elemelerinden önce :)

İlaç oldu. Bindiriyor, tempolu, bilekleri yumuşak çalım atıyor, ortaları güzel. Ortasahada, defansın önünde kademeye de çok girdi. Takımın en iyilerindendi.

İlk karşılaşması olmasına karşın gayet olumlu bir izlenim verdi. Böyle devam eder ve performansını arttırırsa, sonunun Giovanni gibi olmaması dileğiyle. Hoş gelmiş.

İlk maçı olmasına rağmen oyunu hepimizi memnun etti.Tebrik ediyorum Aslan'ı.

İyiydi iyi.İnşallah daha da iyi olacak.

Verdim şükunu.Helal olsun lan.:asd:

Sene sonunu falan beklemeyelim,devre arasına kadar bonservisini almaya çalışalım.

Bu adamı alalım hemen. Çok çok iyi oynadı gerçekten.

Yine de bizi orta sahada Ayhan - M.Sarp ikilisini izlettirmeye degecek bir performans sergilemedi.

Aston Villa maçından fırsat buldukça izledim bizim maçı. İlk 30 dakika bir şey yaptığını göremedim. Aston Villa maçının 15 dakika devre arasına denk gelen kısımda da iyi falan değildi. Bir uzun pası var, ağladım. Kimse yok, kimse hareketlenmiyor ama Insua oraya yolluyor topu. Ne alaka? Basit basit pas hataları vardı ayrıca. Çalım denerken kaptırdığı toplar vardı yine ayrıca. Kendinizi kandırıyorsunuz gençler, Hakan Balta'dan iyi değil bu adam.

Daha ilk maçıydı üstelik daha iyi olacaktır.

Klüp,kontratta belirtilen son ödeme tarihine kadar anlaşılan ücreti, karşı tarafın hesabına istediği anda yatırır.Yatırdığı anda ilk lisans dönemi açıldığında bonservis size geçmiş olur.Eğer isterlerse bu gece bile alabilirler :)

Cok iyi oynadi, cok yararli olacak bu cocuk.

Ayrica Serhat Türkel begenmedigine göre bu cocukda gercekten is var.

Aston Villa maçından fırsat buldukça izledim bizim maçı. İlk 30 dakika bir şey yaptığını göremedim. Aston Villa maçının 15 dakika devre arasına denk gelen kısımda da iyi falan değildi. Bir uzun pası var, ağladım. Kimse yok, kimse hareketlenmiyor ama Insua oraya yolluyor topu. Ne alaka? Basit basit pas hataları vardı ayrıca. Çalım denerken kaptırdığı toplar vardı yine ayrıca. Kendinizi kandırıyorsunuz gençler, Hakan Balta'dan iyi değil bu adam.

Hee evet.Villa maçını izleyeceğine bizim maçı izleseydin o zaman sağlıklı yorumlayabilmek için.

Tek pas hatası oldu o da sana denk gelmiş.

Ota boca juniors maçına bakarken 10 dakika izledim. Taçı adama attı. Hakan Balta 'yı aratır.(!)

Geri
Üst Alt