#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Sen Aston Villa maçını izlemeye devam et. Belki futbolu öğrenirsin.

Aston Villa maçından fırsat buldukça izledim bizim maçı. İlk 30 dakika bir şey yaptığını göremedim. Aston Villa maçının 15 dakika devre arasına denk gelen kısımda da iyi falan değildi. Bir uzun pası var, ağladım. Kimse yok, kimse hareketlenmiyor ama Insua oraya yolluyor topu. Ne alaka? Basit basit pas hataları vardı ayrıca. Çalım denerken kaptırdığı toplar vardı yine ayrıca. Kendinizi kandırıyorsunuz gençler, Hakan Balta'dan iyi değil bu adam.

Bu dünyada sana futbolcu dayanmaz.

Aston Villa maçından fırsat buldukça izledim bizim maçı. İlk 30 dakika bir şey yaptığını göremedim. Aston Villa maçının 15 dakika devre arasına denk gelen kısımda da iyi falan değildi. Bir uzun pası var, ağladım. Kimse yok, kimse hareketlenmiyor ama Insua oraya yolluyor topu. Ne alaka? Basit basit pas hataları vardı ayrıca. Çalım denerken kaptırdığı toplar vardı yine ayrıca. Kendinizi kandırıyorsunuz gençler, Hakan Balta'dan iyi değil bu adam.

Ne kadar bağnaz birisi olduğunu kanıtlıyorsun böylece en çok buna seviniyorum ahahah :asd:

Serhat kendisinin iyi dediği adamları savunmak için diğerleine b.k atıyor. :D

Ben kendisini çok fazla izlememiştim ama izlediğim kadarı ile çok iyi defans yapıyordu,çok mücadeleci bir yapısı vardı.

Beklediğim İnsua'yı buldum,kademeye girmeyi biliyor.Ridvan'ın dediği gibi stoperle arasında ki mesafeyi iyi tutuyor.

ben Insua'yi cok begendim umarim daha iyi olur..

serhat a takılmayın beyler messi olayından sonra kendine gelemedi hala onun etkisinde:asd:

sbanallahibretlik.jpg

Benim izlediğim maçlarda iyi defans yapıyordu,dinamik bir oyuncuydu.

Fiziği zayıf olsa da yılmıyordu,iyi mücadele ediyordu.

Dinamik ve mücadeleci olduğu için bana iyi defans yapıyor görünümü vermiş de olabilir.

Liverpool'un maçlarının çoğunu izleyenler varsa onların yorumları daha sağlıklı olur tabi ki

Kendisi hakkında yaptığın ilk yorumun üstüne ekleyip,bana göre çok çok iyi bir defans oyuncusu,kademeyi biliyor.

Liverpool'da öğretmişler abi

Ayrıca istekli,buraya gerçekten oynamaya gelmiş.

Bu isteğe sahip 2-3 oyuncu daha lazım.

zaten sağda sabri gibi sürekli giden savunması zayıf biri varken sol bek mutlaka daha dengeli olmalıydı.gerektiğinde çıkıp kaliteli işler yapabiliceğinide gösterdi.çok şükür ki gelmiş.

çok begendim ilk maçi olmasina ragmen, çalim yedigi halde hemen geri depar atip adami yakalamasi gayreti mucadelesi hersey guzeldi

balta bir çalim yedikten sonra futbolcuyu izliyordu

sene sonunda mutlaka almaliyiz

Kendisi hakkında yaptığın ilk yorumun üstüne ekleyip,bana göre çok çok iyi bir defans oyuncusu,kademeyi biliyor.

Liverpool'da öğretmişler abi

Ayrıca istekli,buraya gerçekten oynamaya gelmiş.

Bu isteğe sahip 2-3 oyuncu daha lazım.

Cana ve Arda eklenince takıma her şey daha iyi olacaktır yani;

Ufuk

Sabri-Servet-Neill-Insua

Cana-Ayhan

Misimovic

Pino-----------Arda

Baros

Geri
Üst Alt