#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

I can not sleep. I am very disappointed for the game of today! the only thing i can say to the fans is sorry and the only way to reverse this is by winning the next game that is very important for everyone. we have to work hard this week and correct the mistakes of today!

.

sinan engin uğur uçar ın insua dan ne eksiği vardı diyo:o,harbi bu ülkedeki futbol yorumcuları beyinsiz bayağı.

ben twitterda bunu yazdım cvp kendısıne:)

@EmilianoInsua Your teammates hakan balta,pino,servet ,mustafa and ayhan already sleep verywell.dont be upset.we dont be angry with you

hem karakterli hem de iyi topcu

cok kanim isindi bu herife

bu yonetim gonderir yarin toplantidan sonra:)

Baros'la birlikte kadro disi birakilmasini öneriyorum. Takimin ahengini bozuyorlar.

Maçın hareketi İnsua'dan geldi :D

Mustafa Sarp'a dayanamayan İnsua seken topu suratına yapıştırdı :D ''Çık artık şu oyundan da yenelim anasını satıyım'' der gibiydi :D

İki duble sek rakı içsin, mışıl mışıl uyur İnsua.

Mustafa Sarp'a dayanamayan İnsua seken topu suratına yapıştırdı :D ''Çık artık şu oyundan da yenelim anasını satıyım'' der gibiydi :D

Bu pozisyonda Mustafa Sarp'ın takım içinde nasıl antipatik olduğu belgelendi bence. İnsua yerden yatan Mustafanın yanına bile gitmedi birşeyi var mı diye...

:D o pozisyonda hemen zaten aklıma gscimbom.com' geldi.Birisinin böyle birşey diceğini tahmin ediyordum :D

ah insua senin ne sucun var? onunden gecen topu seyredenler rakip oyunculara refakat edenler utansin.. :(

ardayla bi oynayamadı ya ona yanarım..bu çocuk ardayla iyi bir ikili olur gibime geliyor..

ne isin var senin buralarda? eski galatasaray var diyemi geldin? liverpoolda yedek otursaydinya.

yabancı futbolcular elinden geleni yaparken yerlilerin formasına ihanet etmesi sorunun kimden kaynaklandığını gösteriyor.

sonra bide kazan kaldırıyorlar yabancılar parasını alıyor biz alamıyoruz diye seninde meslek onurun olsa sende alırsın:mad:

Takımın en iyi 2.oyuncusuydu.Böyle devam aslanım.

Gerçekten ilginç takımın yabancı futbolcuları takımı sırtlıyor. Madem Rijkaard bu kadar kötü niye bu adamlar canını dişine takıyor. Bunu göremiyormusunuz ?

4 golün 1 tanesini dahi oradan yemedik. Geçit vermerdi o bölümden dün çok iyiydi. Yanındaki 2 Li kazmaydı.

Twitterda A.gücü maçından sonra gece uyuyamadım yazmış...

takımda en çok yırtınan oyuncular hep yabancılar,inşallah türk bi t.d geldiğinde de yabancılar fazla kasmaz,yerliler k.çlarını yırtar, görürüz o zaman:)

Geri
Üst Alt