#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Gerçekten ilginç takımın yabancı futbolcuları takımı sırtlıyor. Madem Rijkaard bu kadar kötü niye bu adamlar canını dişine takıyor. Bunu göremiyormusunuz ?

Sırtlıyor mu kim onlar baros dışında ben göremedim kimseyi..Eminim başkası da görememiştir

Neill, İnsua, Kewell, Baros

4'lüsü olmasa biz ölmüş bitmiş küme düşmüştük.

I can not sleep. I am very disappointed for the game of today! the only thing i can say to the fans is sorry and the only way to reverse this is by winning the next game that is very important for everyone. we have to work hard this week and correct the mistakes of today!

Böyleoyuncular gerek bize.

Servet rahat rahat uyumuştur ama.

Yabancı dediğimiz Insua daha fazla umursuyor Galatasaray'ı.

İnsua'dan mesaj var..

As we all know Frank Rijkaard has left Galatasaray. Hopefully this is for the best for the club and i want to wish all the best for frank and all the best too for the new coach that will come. The team is eager to reverse this.

Google Translate:

Hepimizin bildiği gibi Frank Rijkaard Galatasaray bırakmıştır. Umarım bu kulüp ve benim için en iyi için tüm samimi ve tüm en iyi en çok gelecek yeni teknik direktör için diliyorum. Takım bunu tersine çevirmek istiyor.

The team is eager to reverse this. derken neden bahsediyor acaba

Çok Efendi Çocuk.

biraz cılız ama ilerleyen zamanlarda gelişebilir.

İnsua'dan mesaj var..

As we all know Frank Rijkaard has left Galatasaray. Hopefully this is for the best for the club and i want to wish all the best for frank and all the best too for the new coach that will come. The team is eager to reverse this.

Google Translate:

Hepimizin bildiği gibi Frank Rijkaard Galatasaray bırakmıştır. Umarım bu kulüp ve benim için en iyi için tüm samimi ve tüm en iyi en çok gelecek yeni teknik direktör için diliyorum. Takım bunu tersine çevirmek istiyor.

böyle konuşmuş iyi güzelde sene sonu dönecek Liverpool'a ve karşısında yine Rejkaard'ı görürse çok şaşırırım...

:D:D:D

çağlardan yeterince verim alamazsak kalmasından yanayım kişiliği ve başarılı oyunuyla kalmalı

herkes bi beklentide şuanda çok normal :)

Aslanim Insua sende bizdensin. SENDEN TEK bir dileyim var. SAKIN AMA SAKIN YERINI O HAKAN BALTA DENEN KAPTIRMA. Sende bizimgibi uyamamissin, RAHAT RAHAT UYANLARA kaptirma yerini. Hem gencsin hem istekli hem karekterli. Potansyelinde var HAYDIIII ASLANIM BENIM. ARKANDAYIZ SENIN.

All the best for Gheorghe Hagi, I and the team will do all that we can do to reserve this situacion and put Galatasaray where the club deserve!

Twitter'da yazmış reis.

All the best for Gheorghe Hagi, I and the team will do all that we can do to reserve this situacion and put Galatasaray where the club deserve!

Olm ingilizce bilmiyoruz ne demiş adam yazsanıza Türkçesini

burada ne demiş acaba çevirebilecek kimse var mı.?:SS:

Hagiye basarilar dilerim. Ben ve Takimarkadaslarim elimizden geleni yapacagiz ve Galatasarayi laik oldu yerlere getirecegiz.

Yani bu tarsda birsey. Malesef türkcem berbat onun icin tam anlaminda ceviremedim.

Emiliano Adrian Insua: All the best for Gheorghe Hagi, I and the team will do all that we can do to reverse this situacion and put Galatasaray where the club deserve!

Hagi'ye yurekten basarilar, ben ve takim elimizden gelen herseyi yapacagiz su andaki icinde bulundugumuz durumdan cikmak icin, Galatasaray'i layik oldugu yere tasiyacagiz.. demis..

:tiphat:

Geri
Üst Alt