#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Bu adam kiralık ve takımdaki bazı yerlilerden çok daha fazla umursuyor ve çalışıyor.Yabancı hayranıyız biz evet.Gururla söylüyorum.

Ben de yabancı hayranıyım, çünkü yabancılar takımı için daha özenli davranıyor, şimdi göz var nizam var, gerçekleri konuşalım, İnsua mı daha iyi Hakan mı? Vicdanınızla cevap verin yabancı düşmanlığınızı bırakarak.

Yabancılar kendine hayran bırakmasa kimse yabancı hayranı olmaz. Biraz da yerlilerimiz kendine hayran bıraksın. Arda gibi.

Yabancı hayranlığı yanlış bir laf. Yani sahada futbolcunun işi, koşmak-mücadele etmek. Elinden gelenin fazlasını vermektir. Yoksa sıradan bir mücadele olacaksa futbolculara o kadar para vermeye bir anlam getiremiyorum. Çıkar seyircilerde o kadar oynayabilir. İnsua gerçekten kendini ispatlamak için oynuyor ve mücadele ediyor. Ha illa ki hataları vardır ama, o da bunun farkındadır ve düzeltmek için çalışıyordur. En azından öyle bir izlenim bırakıyor.

Servet-Hakan-Serdar özellikle bu 3 isim bu sene sanki halı saha işletiyorlar ve gelen müşterilerle maç yapıyorlar havasındalar sahada. Yani yenilsekde ne olacak 1 tepsi baklava gider havasında, kısaca Galatasaray'a sahip kılıyorlar kendilerini. Böyle bir izlenim gerçekten veriyorlar. En ufak bir utanma, en ufak bir gayretleri yok. Ama aynı şey Elano'da da var. Elano'da hiç çok istekli değil ve yeterince çalışmıyor. Onu Rijkaard'a bağladık bakalım Hagi'nin gelmesiyle herşey değişecek mi yoksa, Elano-Servet-Serdar-Hakan aynı şekilde devam edecekler mi göreceğiz.

Bu adamı devre arasında göndercekler.Demedi demeyin.Bize BALTAlar yakışır.BALTA gider sigara tüttürür.Bu adam heyecanını durmadan face'te twitterda paylaşır.Ama biz bu adamı göndeririz.Böyle salakça yönetiliyoz

Bu adamı devre arasında göndercekler.Demedi demeyin.Bize BALTAlar yakışır.BALTA gider sigara tüttürür.Bu adam heyecanını durmadan face'te twitterda paylaşır.Ama biz bu adamı göndeririz.Böyle salakça yönetiliyoz

Insallah devre arasinda gider hatta mümkünse yarin gitsin. Liverpool'a dönüp Championship'de yasayacagi maceralari anlatsin Twitter'da. Balta her haliyle Insua'dan iyi bir sol bek.

Insallah devre arasinda gider hatta mümkünse yarin gitsin. Liverpool'a dönüp Championship'de yasayacagi maceralari anlatsin Twitter'da. Balta her haliyle Insua'dan iyi bir sol bek.

senin derdin ne arkadasim her yerde bi negatif yorum yazmissin 3 dakika icinde 6 tane yorumunu gordum o adam degil bundan cacik olmaz o gidicek falan bizmi yanlis izliyoruz acaba takimi yada sen nerden izliyorsun ?

Sende çok ciddi bir kişilik ve ego sorunu var.Serhat Türkel değilsen ve bu ikinci hesabın değilse bende birşey bilmiyorum bu bir.İkincisi artık her başlık altında bu tahrik kokan yorumlarına devam edersen belirli yaptırımlara maruz kalacaksın. Üçüncüsü çık dışarı biraz hava al. Pencereyi aç.Hayat bu forumdan ibaret değil.

Haktan yorumlarını okudukça futboldan soğuyorum.

İçip içip foruma yazarsan işte saçmalayıp atılırsın böyle. İbreti alem olsun. Sen İnsua'yı ve Hakan Balta'yı hiç izlememişsin herhalde. Maçları radyodan dinlediğinle mi yorumluyorsun?

Yok abi bu adama alkolmetreyi tutsak bozar şerefsizim aleti :D

I

V

(Haktan)

Kaç tane fake üyeliğiniz var arkadaş :evilsmile:

Emiliano Adrian Insua : En Florya descansando para el entrenamiento de la tarde, muy buen clima en el equipo!

At florya resting for the afternoon training, very good atmosphere in the team!

takımın atmosferi iyimiş ama nefes alamayacasılarda olmasa

Geri
Üst Alt