#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ortaları iyi diyenlere kontra yapıyorum ve "ortaları iyi değil" diyorum. Rastgele topa vuruyor adam. Orta oldukları bile şüpheli.

Ortaları iyi diyenlere kontra yapıyorum ve "ortaları iyi değil" diyorum. Rastgele topa vuruyor adam. Orta oldukları bile şüpheli.

Bu forumda her zaman ters ters yorum yaptigini gordum ve hic cevap vermedim, bu adamin ortalarini iyi degil diyorsun ya, bir kez daha futboldan anlamadigini ogrenmis olduk :)

Ben açıkçası Insua'ya, Hakan'dan daha çok güveniyorum.

Rakip oyuncuyla teması,mücadeleden vazgeçmeyişi,sahada istekli gözükmesi göze çarpıyor.

Daha genç ve kendini göstermek istiyor.

Hakan'ın sezon başı yaptığı hatalar gözümün önüne gelince, Insua mutlaka takımda kalmalı diyorum.

Hagi de inşallah böyle düşünüyordur.

insua bugün gerçekten çok iyiydi takımda kalmasını çok istiyorum hiç bir şekilde zarar eden taraf olmayız

Bu adam cok genc unutmayalim Liverpool alt yapisinda oynadi :) 21 yasinda yanilmiyorsam ve fizigi ne kadar saglam, bizim 21 yasindaki diger futbolcularimiza bakin

KONTRA ALT DEL e bas hemen

H.Baltan ömründe böyle ortalar açtı mı acaba ? Pardon o ön direği geçiremiyordu değil mi.

Bu forumda her zaman ters ters yorum yaptigini gordum ve hic cevap vermedim, bu adamin ortalarini iyi degil diyorsun ya, bir kez daha futboldan anlamadigini ogrenmis olduk :)

Bu adam bunu istiyor işte alıntı yapılmak, ilgilenilmek.

H.Baltan ömründe böyle ortalar açtı mı acaba ? Pardon o ön direği geçiremiyordu değil mi.

hakan topu kaldıramıyodu ki,her top rakibe çarpar,yada yerden amaçsız bi şekilde gider,insua çok daha iyi hakan dan,defansfi olarakta çok agresif,hakan gibi üstüne beklemiyor adamı,yüzünü döndürmeden basıyor.

Arka sıralardan yine o ses duyuldu ve ortam gerildi. "He knows this game".

Yalnız ilginç birşey var, hiç ayağından top kaptırdığını görmedim. Topla çok dengeli ilerliyor. Ortaları da çok iyi.

masallah diyelim, unutmayin bu cocuk daha 21 yasinda uyum sorunu filanda vardir bonservisini almazsak pisman oluruz, Liverpool taraftarlari geri istiyor Insuayi

Valla ben istemiyorum:D

Liverpool markasına yakısmıyacak cok oyuncu var suan kadroda belki bu sene yer bulabilirdi kendine ama bu sene bile bulamadıysa bundan sonra zaten bulamaz yanılmıyorsam opsiyon 3 mn € piyasaya bakınca bedava diyebiliriz

Bu macla degerlendirmek hata-ul history olur.

İyiydi ama hantal biraz,pozisyon bilgisi ve azmi sayesinde hantallığını kapatıyor.Zaten hızlı olsa bizde oynamazdı :o

Hagi geldiginde Hakani Insuanin yerine oynattiginda bu cocuk icin cok üzülmüstüm , cünkü son haftalarda hep cizgisini koruyordu ve en azimli oyuncularin ba$inda geliyordu bana göre. Simdik sanirim Hagi Hakan iyile$se bile böyle bir yanli$lik yapmaz ...

74135_175919145753095_142954115716265_628598_5975986_n.jpg

Mañana GALATASARAY - Manisaspor a las 19:00 hs. Va ser un partido duro pero sabemos que si jugamos como lo venimos haciendo podemos sacar el partido adelante. El otro dia empezamos bien en la copa, ahora tenemos que volver al triunfo en la liga para volver a confiar en nosotros mismos y acercarnos a trabzonspor. Un abrazo a todos y gracias por los mensajes que dejan!

74135_175919145753095_142954115716265_628598_5975986_n.jpg

Mañana GALATASARAY - Manisaspor a las 19:00 hs. Va ser un partido duro pero sabemos que si jugamos como lo venimos haciendo podemos sacar el partido adelante. El otro dia empezamos bien en la copa, ahora tenemos que volver al triunfo en la liga para volver a confiar en nosotros mismos y acercarnos a trabzonspor. Un abrazo a todos y gracias por los mensajes que dejan!

Meali?:D

Geri
Üst Alt