#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Uzun geldi çevirmedim :D

:D

Buymuş..

GALATASARAY-manisaspor yarın saat 19.00'da . Zor bir maç olucak, ama biz kendimizi biliyoruz, oynarsak yapabiliriz.. Geçen maçtan sonra kendimize güvenimiz geldi, Trabzonspor maçından sonra ligde yeni bir zaferle dönemk istiyoruz. Herkese teşekkürler mesajlarınız için, hepinizi seviyorum.

39764_147012758643734_142954115716265_452646_6274832_n.jpg

Facebookta yaptigi yemegi paylasmis. Tiksincsin Insua.

Konuyla alakalı değil ama, ıstakoz yemenin nesi tiksinç?

Ben hayatımda GS de böyle heyecanlı oyuncu görmedim.Yani heyecanlı derken sanki doğuştan CİMBOMlu.Adam GALATASARAY2ı bile büyük yazıyor.Helal olsun.Yeri gelince böylelerine gevur deriz.Bizimkilerden 50 kat daha proyesyonel.Hemde bu yaşına rağmen.Bu adamı elde tutamazsak en büyük acizliktir

Resimde cok tiksinc görünüyor. :)

Gabriel Tamas vardı zamanında, o fiziğe rağmen çok ağır bir adamdı. Insua da öyle, genç çocuk ama gerçekten ağır. Daha dinamik bir adam olsa çok çok iyi olurdu.

Menemen falan yapmayı öğretelim lütfen şu adama. Yoksa "cırcır yüzünden sahaya çıkamadı" gibisinden bir manşet görebiliriz :D

2 kilo domatesin fiyatı ıstakozdan daha pahalı oldu. Boş ver bunu yesin daha iyi... :)

Ben Insua'ya palamut alıp gidiyorum illa deniz ürünü istiyorsa. Var mı gelen :asd:

Midyelerin içine biraz pirinç koysaydın ya la..

Ben hayatımda GS de böyle heyecanlı oyuncu görmedim.Yani heyecanlı derken sanki doğuştan CİMBOMlu.Adam GALATASARAY2ı bile büyük yazıyor.Helal olsun.Yeri gelince böylelerine gevur deriz.Bizimkilerden 50 kat daha proyesyonel.Hemde bu yaşına rağmen.Bu adamı elde tutamazsak en büyük acizliktir

Aynen katiliyorum.

Birde adam oynadigi zaman Hakandan iyi oyniyor hep ama medyada sanki kötü oynamis gibi gösteriliyor.

Aynisi Hakan icinde yapsalar hadi neyse derim ama Hakan mok gibi oyniyor, bir ses yok, insua normal oyniyor, kötü oynamis oluyor.

Reis mangalda yapıyomuş. :asd:

40275_148638968481113_142954115716265_463630_5403087_n.jpg

Geri
Üst Alt