#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Harbiden ne yönetimde ne hagi de 1 gram BEYİN kırıntısı yok,kafalarının içi bomboş bence,işe bak komedi resmen,yahu galatasaraydan soğudum,hiç kızmayında haftasonu kayserinin bizi söke söke yenmesini istiyorum,evire çevire yenerler inşallah.

bence ınsua hakan balta dan iyi

Harbiden ne yönetimde ne hagi de 1 gram BEYİN kırıntısı yok,kafalarının içi bomboş bence,işe bak komedi resmen,yahu galatasaraydan soğudum,hiç kızmayında haftasonu kayserinin bizi söke söke yenmesini istiyorum,evire çevire yenerler inşallah.

Başımızda ki belaların gitmeyeceğini bildiğim için, bende senin gibi düşünüyorum. Önümüzde ki, 4 maçı da kaybedelim umrumda değil. Başka türlü bela gelmeyecek bunların başına. Futbolcular babasının çiftliği gibi at koşturuyor, yönetim zaten sanki kendi holdingini yönetiyor, Galatasaray ismi her geçen gün değer kaybediyor.

2 maç daha yenilirsek tamamdır,kesin olağanüstü kongre çıkar.

Bundan ne istiyorlar anlamıyorum.

Sakat diye Baros;'u,yaşlı diye Neill'i,ufak tefek diye Pino'yu, Rıdvan beğenmedi diye Cana'yı da gönderelim.Biz kızıyoruz Sergenlere falan ama yönetim bunları dinliyor resmen. Resmen bunların basın sözcüsü olmuş yönetimin.Bundan sonra Sergen,Rıdvan gibilere kızmıyorum.

Servet gibi 11 tane Türk ile oynayalım.Gevur takımı değiliz biz. Yürüyün koçlarım benim.

Sakat diye Baros;'u,yaşlı diye Neill'i,ufak tefek diye Pino'yu, Rıdvan beğenmedi diye Cana'yı da gönderelim.Biz kızıyoruz Sergenlere falan ama yönetim bunları dinliyor resmen. Resmen bunların basın sözcüsü olmuş yönetimin.Bundan sonra Sergen,Rıdvan gibilere kızmıyorum.

Servet gibi 11 tane Türk ile oynayalım.Gevur takımı değiliz biz. Yürüyün koçlarım benim.

Sarp olmadan olmaz abi yari yariya :D

Misimovicin kadro dışı kalmasını anlarım. Yeterli istekte veya disiplin sorunları gibi bunu fazla önemsemem. Ama eğer İnusa yı kadro dışı bırakılırsa o zaman bu işte art niyet anlarım. Ve samimi söylüyorum çoğu futbolcu teknik ekip ve yönetim gitmedikçe Galatasarayla gsmobil miş arena için biriktirdiğim kombine parasıymış gsstoreymiş hepsini bırakırım.

Aslan gibi çocuk işte Pereze çok benziyor oynaması için yerli tayfasından olmak zorundamı.

Misimovicin kadro dışı kalmasını anlarım. Yeterli istekte veya disiplin sorunları gibi bunu fazla önemsemem. Ama eğer İnusa yı kadro dışı bırakılırsa o zaman bu işte art niyet anlarım. Ve samimi söylüyorum çoğu futbolcu teknik ekip ve yönetim gitmedikçe Galatasarayla gsmobil miş arena için biriktirdiğim kombine parasıymış gsstoreymiş hepsini bırakırım.

Aslan gibi çocuk işte Pereze çok benziyor oynaması için yerli tayfasından olmak zorundamı.

son maçı radyodan dinledim. tabi dinlemekle izlemek arasında büyük fark var.ama maçı anlatan adamdan genelde insua adını duydum. insua topu kaptı,insua atağa çıktı gibilerinden...bence gitmeyecektir.:)

son maçı radyodan dinledim. tabi dinlemekle izlemek arasında büyük fark var.ama maçı anlatan adamdan genelde insua adını duydum. insua topu kaptı,insua atağa çıktı gibilerinden...bence gitmeyecektir.:)

Renkdaş adamın oynadığı tüm maçları izledim. Yanında Neill in düşen performansına rağmen önünde hazır bir sol kanat oyuncusu oynamamasına rağmen yırtınıyor sahada çocuk. Çok karakterli adam ve yeteneğide sabriden belki bir gömlek üstün veya değil. Bugün birisi Sabriyi göndermeye kalksa kıyamet kopar çünkü takımdaki nadir Galatasaraylılarlardan biri İnsua da öyle sanki gerçek bir taraftar gibi.

İnşallah gitmez hocam ne diyim.

Kalmayı istiyor mu kendisi acaba merak ediyorum.

bu adam sırf kiralık diye kadro dışı kalırsa hagi'ye yazıklar olsun. adam çalışıyor, çabalıyor, mücadele ediyor, sahada bunu taraftara yansıtıyor. bize böyle adamlar lazım.

Formanın hakkını veren ender oyunculardan birisi.

Geri
Üst Alt