#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Servete kaptanlık verirler şimdi.Ben herşeyi bekliyorum artık

Hagi sayesinde bu adam da b.k yoluna gitti gidiyor az kaldı :o

Yerinde oynayan adam iyi olsa ağzımı açmam.Ama bu Balta'nın ne giri artısı var?Biz futbolu mu bilmiyoruz acaba.

Hakan balta nın sol bek oynayıp insua nın yedek kalması vallahi komik:),bu kadar cahil olunmaz,komedi yahu çıldırıcam,Hakan denen futbol fakiri yüzünden yedek bırakılıyor bu adam,Hakan da her maçta s.çıyo resmen,Hagi saçmalıyor bazı konularda.

Bi tek 11'e almaması problem değil.Aydın'ı sokacağına bu adamı sok oyuna.

Tamam kiralık felan ama adamın bize faydası dokunacak niye engel oluyorsun ?

Kira ücreti olarak dut yaprağı veriyoruz sanki! Hagi'yi bu çirkin tutumundan dolayı kınıyorum.

Yahu git sor hagi ye,Hakan ın İnsua dan artı bi yönünü söylesin şu sakallarımı teker teker yolucam,Hagi saçmalıyor diyorum ya,ciddiyim saçmalıyor,bugün en basitinden pino yu çıkarmayıp batdal la beraber oynatsa alırdık bana göre maçı,yahu beraberlik neyine yarar be adam,niye bu kadar korkaksın,ya da bu kadar mı cahilsin futbol konusunda?

Yahu git sor hagi ye,Hakan ın İnsua dan artı bi yönünü söylesin şu sakallarımı teker teker yolucam,Hagi saçmalıyor diyorum ya,ciddiyim saçmalıyor,bugün en basitinden pino yu çıkarmayıp batdal la beraber oynatsa alırdık bana göre maçı,yahu beraberlik neyine yarar be adam,niye bu kadar korkaksın,ya da bu kadar mı cahilsin futbol konusunda?

Cahillik demeyelim ama tipik Maradona TD'liği yapıyor.Ben Hagi'nin bu kadar takıntılı olacağını hiç zannetmezdim.

Hakan BALTA gibi birine nasıl tahammül ediyor Hagi anlamıyorum.. Oynatsana Insua'yı!

Bu hafta niye oynamadı anlamadım.

Sanırım yabancı kontenjanı ile alakalı bi durum.

Gerçi Hagi "Takımda kiralık oyuncu istemiyorum..." dedi.

Geri
Üst Alt