#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ali Turan simdi defansta serveti bile kesemez, o yetenek bile yok... futbol bilgisi köylü gibi... Kayseri de ancak adam olur.

Yaptirdi penalti herseyi özettliyor... Kewell de var, adam forvet ama Korkmaz defans oynatinca yine siritmadi... adam ozaman bi sagbek niye oynayamiyor...

Ali Turan simdi defansta serveti bile kesemez, o yetenek bile yok... futbol bilgisi köylü gibi... Kayseri de ancak adam olur.

Yaptirdi penalti herseyi özettliyor... Kewell de var, adam forvet ama Korkmaz defans oynatinca yine siritmadi... adam ozaman bi sagbek niye oynayamiyor...

Galatasaray Servet'in babasının çiftliği mi? Hataları saymakla bitmez neden onu hala orada tutmak için bahane üretiyor bazıları. Ali Turan Ve Hakan orada Servet'ten kat kat daha iyi oynarlar. Ama neyse Servet sakatlanmış. Ali Turan veya Hakan yerine oynar, İnsua'da solbeke.

Galatasaray Servet'in babasının çiftliği mi? Hataları saymakla bitmez neden onu hala orada tutmak için bahane üretiyor bazıları. Ali Turan Ve Hakan orada Servet'ten kat kat daha iyi oynarlar. Ama neyse Servet sakatlanmış. Ali Turan veya Hakan yerine oynar, İnsua'da solbeke.

ciftligi degil ama ne hakan servet ten iyi, nede ali. B.k dan kötü olunmaz, ama hakan ve ali bunu beceriyorlar malesef...

devre arasindaki oyuncu satilmalari ona yarayabilir, bonservisi verilip takimda kalabilir gibime geliyor

devre arasindaki oyuncu satilmalari ona yarayabilir, bonservisi verilip takimda kalabilir gibime geliyor

Bizimkilerde Insua'yı satın alacak vizyon olduğunu düşünmüyorum.Hayrettin Yerlikaya'yı falan alırız ancak.

egonu tatmin etmekten başka birşey yapmıyorsun. hekezin nefret ettiği serveti avatarına koyuyosun. beğenilen oyunculara laf atıyosun halk arasında buna iyi laf denir ama buraya yazmıyorum.

Bunlardan çok var virüs gibi yayılıyorlar.Amaçları tahrik etmek.

İnşallah bonservisini alırlar,yoksa yönetim hakan la devam edecek adım gibi eminim:o,hakan dan 50 kat iyi,her yönüyle.

inanilir gibi degil yorumlar...

ne bekledin kardesim ?

Burda cogu barosu bile artik istemiyor, daha ne denebilir ki ?

Biz o yüzden cok güzel hak ediyoruz Mustafalari, serkanlari, Ayhanlari, Ali leri ve daha daha fazlasini bekliyoruz Baki Mercimekler Hüseyin Cimsir ler filan

Geri
Üst Alt