#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

ne bekledin kardesim ?

Burda cogu barosu bile artik istemiyor, daha ne denebilir ki ?

Biz o yüzden cok güzel hak ediyoruz Mustafalari, serkanlari, Ayhanlari, Ali leri ve daha daha fazlasini bekliyoruz Baki Mercimekler Hüseyin Cimsir ler filan

inanilir gibi degil gercekten, o soyledigin isimler bile fazla bize soliyim sana, karsiyakada var futbolcu onlarda olur

Ne istiyorlar bir sol bekten.340 kişi geçip gol atması mı? Defansif müdaheleleri ve hücuma desteği Hakan Balta'dan iki gömlek iyi.Ama bu demek değil ki bu adam süper.Süper demiyorum ama eldeki şartlarda en iyi diyoruz ve formayı hakediyor diyoruz. Anlayın artık.

Hala Hakan'ın takımda olmasını cidden anlamıyorum. Hayır yani Hagi çıkıp şu şu şu sebepten dese, bana mantıksız gelse bile anlayacağım ama göz göre göre sol kanadın çökmesine anlam veremiyorum.

Liverpool taraftari geri istiyor bunu dusunun, gecen sene begenmedikleri Insuayi geri istiyorlar. Kolay degil iyi bir sol bek bulmak, adam daha 21 yasinda ogrenecegi cok sey var, defansif yonu Baltadan iyi o kesin

Sebebi basit. Hakan'in ölüsü Insua'dan iyi.

Neye göre arkadaş? Neye göre, kime görE? Ben izlediğim maçlarda Hakan'ın koşamayaşını ve bindirme yapamayışını görüyorum.Boşalttığı alanları görüyorum, Hakan Balta'nın Euro 2008'den beri iyi oynadığı maç göremiyorum. Insua süper bir adam değil ama defansif yönü Hakan'dan iyi.Bunu görmek için profesör olmaya gerek yok.O at gözlüğünü çıkar.

Hala Hakan'ın takımda olmasını cidden anlamıyorum. Hayır yani Hagi çıkıp şu şu şu sebepten dese, bana mantıksız gelse bile anlayacağım ama göz göre göre sol kanadın çökmesine anlam veremiyorum.

en güzel i de, Sol Kanat oyuncumuz Harry Kewell, ölmüs aglayani yok, yani yardima ihtiyaci var, gel bak ki balta ondan beter...

Neye göre arkadaş? Neye göre, kime görE? Ben izlediğim maçlarda Hakan'ın koşamayaşını ve bindirme yapamayışını görüyorum.Boşalttığı alanları görüyorum, Hakan Balta'nın Euro 2008'den beri iyi oynadığı maç göremiyorum. Insua süper bir adam değil ama defansif yönü Hakan'dan iyi.Bunu görmek için profesör olmaya gerek yok.O at gözlüğünü çıkar.

Ben çok garanti, minimum pas hatasiyla oynayan, defansif olarak çok iyi ve bos alan birakmayan birini görüyorum. Pek ataga çikmiyor, kabul ama önümüzde de Barcelona'da oynayan bir Abidal örnegi var.

Ben çok garanti, minimum pas hatasiyla oynayan, defansif olarak çok iyi ve bos alan birakmayan birini görüyorum. Pek ataga çikmiyor, kabul ama önümüzde de Barcelona'da oynayan bir Abidal örnegi var.

Mnimum pas hatası ile oynayan oha oha.Sendeki gözlere saygı duydum.Servet ile Lucio'yu kıyasladın, şimdi Abidal gibi bir asistçiyi Balta ile kıyaslıyorsun.Çok enterasan durum bunlar. Senin durumunu hiç görmüyorum.

yemin ediyorum, sen ne Galatasaray in maclarini izliyorsun, nede Barcelona yi... galiba 2008 kalmis kafan

Balta Avrupa maçlarında ki hallerinden sonra gözümden düşmüştü zaten, hala da isteksiz davranıyor, top onun ayağına gelince üşüyorum.

Önerim Galatasaray'ın 2-3 yıl önceki maçlarını değil geçen seneki ve bu seneki maçlarını izlemen.

Yok eğer bu seneki maçlarını izleyip de şu yorumları yapıyorsan ciddi sorun var demektir.

"Lütfen bize yollamayın"

Insua, Galatasaray ile Liverpool arasında kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, Arjantinliyi göndermeyi planlarken, İnsua'nın ücretini ödemek istemeyen İngiliz yöneticiler, "Yıl sonuna kadar sizde kalsın. Gelecek sezon transferde size yardımcı olalım" diye haber yolladı.

Galatasaray, Arjantinli futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına Liverpool'dan kiralamıştı

Milliyet​

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:,Abidal bi maçta kaç kere bindirme yapıyo saymaya matematiğin yetmez.

154736_180694415275568_142954115716265_660313_2255993_n.jpg

Elano was a pleasure to play with you! All the best for the future my friend!

Geri
Üst Alt