#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Takımda kalmayacağına göre taşlara vururuz kafamızı bikaç seneye kalmaz

çok iyi bir sol bek 21 yaşında olduğunu unutmayalım.Hagi bu adamı nasıl gelir gelmez sildi anlamıyorum.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:,Abidal bi maçta kaç kere bindirme yapıyo saymaya matematiğin yetmez.

harbidenn lan abidal dani alvesdan daha çok bindirme yapıyo ama heralde fizikten kaybediyo hızlı bek hucumcudur diye bi kanı var heral.alves ordan kazanıyore

Turk olsa basimizin ustunde yeri var lakin mevcut kosullar icerisinde yabanci hakkini insuadan yana kullanmaya taraftar degilim.

Turk olsa basimizin ustunde yeri var lakin mevcut kosullar icerisinde yabanci hakkini insuadan yana kullanmaya taraftar degilim.

5 yerli hakkından birini Hakan Baltaya kullanmaktan iyidir bence 6+2+2 de tutmak bu adamı. Hatta 6. yabancı olarak oynatmak.

2-3 maçtır 4-5 yabancıyla oynuyor. Adamı yine oynatmıyor. Hagi bu kadar hoca işte...

Ya Hakanla beraber nargile üstü sigara yapıyolar. Yada Hagi T.D değil....

devre arası gönderilecekmiş. hakan balta çok iyi ya

hakan balta ve isabetli pas kelimeleri yanyana mı kullanılmış yukarıda bir yerde.

hakan balta'nın klasik bir hareketi var. topu rakip yarı alana geçirdiği anda, topun dümdüz hiç durmadan gideceğini varsayarsak ters kanattaki korner bayrağına doğru, yerden, çok sert ve yaklaşık 3-4 metre önündekir rakip oyuncunun tam ayağına bam diye attığı pas. her maç bir kaç defa yapıyor bunu. bu arada orta sahaya kadar çıktığı için geri dönmeye mecali kalmıyor ve topu verdiği oyuncu balta'nın arkasına top atarak tehlike yaratıyor.

balta'nın sakatlandığı bir maç vardı, insua girdi, adam girince sol taraf bir anda hareketlendi, ileri top falan taşıdık, bir iki pozisyon bulduk. hakan balta yorulacağım diye adım atmaya üşeniyor.

insua yürüyerek oynasa, balta'dan daha faydalı olur. balta türkiye'nin en iyi sol bekiydi. o durum 2 yıl önce bitti.

Waiting for lunch and rest for the game. I hope to start winning games and change this situation! I would like to play today and show that i can be there.

Waiting for lunch and rest for the game. I hope to start winning games and change this situation! I would like to play today and show that i can be there.

Yemek yiyeceğiz ve sonra dinleyeceğiz.Umarım kazanmaya başlayacağız ve bu kötü durumu değiştireceğiz.Bugünkü maçta oynamak ve burada olabileceğimi göstermek istiyorum

Kadroya alındı sanırım bu maç, yoksa "maçta oynamak istiyorum ve burada olabileceğimi göstermek istiyorum" falan demezdi gibi...

Kaç kurtar kendini evladım.Baltaların arkasında yedek beklesem ben de kafayı yerdim.Kaç.

Yetersiz oldugunu herzaman söyledim. Galatasaray´da oynayacak bir futbolcu degil.

Geri
Üst Alt