#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Genç güney amerikalı futbolcuların en azından yürek hoplatan, ilk maçında görülen bir kalitesi olmalı.

hakan balta attı golünü yolcudur kendisi inşallah mutlu ayrılır...

Boşuna mc alacalaklarına Insua orta sahanın ortasında oynasın BAM'dan iyi oynar.

Hi everyone, I am at home waiting for the weekend, for the last game in the old stadium, in "the hell", that... demiş Twitterdan:tiphat:

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Gökhan Zan, Hakan Balta, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Lorik Cana, Kewell, Pino

Yedekler

Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Arda Turan, Mehmet Batdal, Serdar Özkan, Serkan Kurtuluş

Hagi'nin evlatları geleceği için sana elveda demek zorundayız koçero. Yolun açık olsun..

Tanım:Hakan Balta ve Çağlar Birinci'den kötü bek oyuncusu.

Hagi gibi hocanın eline düştün üzgünüm birader. Git Liverpoolda yedek beklemezsin...

cok komik yaaaaa

balta oynuyor :)

2 gol yedirdigi yetmiyor

birde degisiklik hakkimizi yiyor:)

Niye çünkü futbolcuya dayalı sistem diyoruz ya,çünkü Hagi'de hala futbolcu!

Sorun orda.

Tershaneye dönmüş ciddi diyorum Galatasaray,bazı kurtlar var elleyemiyorsun,onlar mesken tutmuş Galatasaray'ı sömürüyorlar,parayı buluyorlar,kimse onlara ceza veremiyor..

Bunlar T.D eskitirler ancak,ama bakarsın son 3 senedir Galatasaray hiçbirşey yapmıyor,yok ortada takım felan,ara ara Avrupa maçlarında eski günleri anımsatıyor hepsi o kadar,daha annemizin liginde tutunamıyoruz ne hallere düştük,Galatasaray taraftarı Ali Sami Yen'e veda maçında,rakip takım top çevirirken oley çeker mi? Çekti işte çektirdiler yazıklar olsun böyle oyuncu gurubuna yönetimine,yedek kulübesinde oturanlara..

Geçmiş olsun koçum, futboldan uzak kalıyosun ama kusura bakma, Baltamız var bizim, sen ondan iyi mi oynayacaksın !!!

İnsua gibi adam bu takımdan gönderilcekse artık bişey diyemiyorum ben Hagi'ye.. Hagi kesinlikle anlamıyor teknik direktörlükten !!

Adamda iyi futbolunu gectim yürek var en azından.. Nasılda oynamak istiyor ama yoook Hakan Balta gibi adam varken İnsua'ya oynamak düşer mi !

Geri
Üst Alt