#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

balta 35 senedir sol bek oynuyor

bu sekil bir bindirme yapmamistir

alistirdilar bizi boyle adamlara

Yiğidi öldür hakkını yeme, çok iyiydi bugün.

Gidersen ağzımı bozarım.

Ömürlük kontrat.

Harikaydı bugün. Hagi lnadından vazgeçip hakettiği formasını verir umarım.

Hagi maç sonrası ''Insua iyi bir maç çıkardı. İyi hazırlanıyor, göreceğiz. Şu anda takımın bir oyuncusu. İyi çalışıyor, memnunuz. İyi bir maç çıkardı''

Hagi buyuk adam.

Hagi zaten bu saatten sonra Baltayi sol bek olarak oynatmaz, bunu gectigimiz maclardada gorduk. Caglar sakat olduguna gore banko Insua oynar hem Arjantinli arkadas geldi iyi anlasirlar

Adam cidden çok çalışkan, iyi niyetli ve de yetenekli. Oynamayı hakediyor gerçekten. Yedek kaldığı zamanlarda en ufak huzursuzluk çıkarmadı haklı durumda olmasına rağmen (bkz. onun yerine oynayan adamlar). Umarım bonservisini alırız da uzunca bi sözleşme yaparız..

çok iyiydi asist yaptı çıktı resmini çekerken golü kaçırdım!

Bugün belki de en çok onun için sevindim ,çok iyi bindirmeler yaptı.Sami Yen'de canlı izlerken en çok koşan adamlardan biri olması , diri olması ,etkili koşular yapması hoşuma gitmişti.Umarım kalır bizle giderse yazık olur.

bence arjantinlilerin gelecek olması onnu için bir avantaj olacak ve daha iyi olacak çalışkna hırslı ve bizim turkler gibi artist de degil yaşı genç bence oynamak istegi var

Bugün gercekten üst düzey bir futbol sergiledi. Bu performansi sergiledigi sürece Hagi´nin gözüne girecektir. Umarim performansini sürekli arttirir ve sezon sonunda bizde kalir.

Bu cocuk kendine iyi bakiyor. Sahada bas bas bagiriyor ben futbolcuyum diye.

Geri
Üst Alt