#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Hakan Balta'nın bel hizasında attığı ortaları beğenmek!!!

Hakan Balta stoperde idare eder ama solda cidden facia artık. Tek bir atak yapamıyoruz onunla. İnsua gerçekten dinamizm katıyor sol kanada, daha iyi bir takım olursak o da performansını katlar diye düşünüyorum.

beypazarı maçında cok kötüydü ama ajax maçında bir okadar iyiydi.

h.balta sırf sol ayaklı olduğu için solbekte oynuyor, onu orada oynatma ısrarına da anlam veremiyorum, daha bu takımda kimlerin oynayıp oynamayacağı tartışılıyorsa, saçma sapan adamlar sahaya çıkıyor ve t.d bundan geri adım atmıyorsa bu takımdan hiç bir şey olmaz.

Yüklenmeyin ama ben beğenmiyorum bu adamı. Kötü değil ama vasat .Liverpool´a 4,5 milyon avro ödemeye değmez .

Hakan Balta'dan bıktım artık. Onun yerine kim oynasa kabulüm. Insua>Çağlar bana göre.

Etkisizdi bugün, oynadığı kısa sürede 2 kez önemli pozisyona yol açabilecek hata yaptı.

Dün sarı kart gördüğü pozisyona bir bakın. Topun nereye düşeceğini bile kestiremedi, top Insua'yı aştı ve rakibe gitti. Sonra Insua da rakibine arkadan müdahale yaptı ve sarı kart gördü. Gereksiz bir adam kısacası.

Dün sarı kart gördüğü pozisyona bir bakın. Topun nereye düşeceğini bile kestiremedi, top Insua'yı aştı ve rakibe gitti. Sonra Insua da rakibine arkadan müdahale yaptı ve sarı kart gördü. Gereksiz bir adam kısacası.

Bot musun sen? Yenile biraz kendini artık.

We start the League again on sunday in TT ARENA. We have made a good preparation, we are in the next round of the cup and the team is doing much better than the last year. Hopefully everything goes well and the fans enjoy when they go to the stadium. See you sunday!

We start the League again on sunday in TT ARENA. We have made a good preparation, we are in the next round of the cup and the team is doing much better than the last year. Hopefully everything goes well and the fans enjoy when they go to the stadium. See you sunday!

Öncelikle '' team is doing much better than the last year '' takım önceki yıldan çok daha kötü gidiyor , tutulucak bi tarafı yok yeni staddan başka

Çağlar ile beraber sol beki uzun yıllar götürür bu çocuk ,bonservisi azdır çoktur onu yönetim düşünsün taraftar olarak bize ne,kesinlikle kalmalı.

Geri
Üst Alt