Alkan Gültekin
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2009
- 3.666
- 0
- 1.306
Cevap: #6 Emiliano Insua
Kiralık oyuncu istemiyor Hagi.
Kiralık oyuncu istemiyor Hagi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötüydü bugün bence.
Herkes her oyuncuya istediğini söyler.Insua kötü oynuyorsa iyi mi diyelim.İnsanların düşüncelerini yargılamaya çalışmayı bırakın artık..
Kimse kimsenin düşüncesini yargılamıyor.Takımın bugün en iyi iki futbolcusu o beğenmediğiniz Insua ve Culio idi.Siz ısrarla yabancı oyunculara çakmaya devam ettiğiniz sürece ben bunu bas bas bağırarak anlatacağım. Bu takımda Insua elinden geleni yapıyor. Daha iyisi olmaz.
Hayır burda kimse Hakan Baltayı savunmuyor ki.Hakan Baltadan iyi oynayan her oyuncuya harika oynuyor mu diyelim yani..Sadece bu maç için söylüyorum Vederson daha iyiydi.Culio da TTarenadaki maça göre daha isteksizdi.Zaten anlayamıyorum bu oyunculardaki Taraftara oynama isteğini :S
Oha lan. Tamam iyi bir maç çıkarttı da, Ashley Cole etkisi yapmış gibi konuşuyorsunuz. Normal, olması gerketiği gibi oynadı. Ekstra bir şey yapmadı.
bir tane topun gelisine cok guzel orta yapti
elinden ne geliyorsa yapiyor
daha onemlisi adam salak degil
sol bek oynayamaz savunması berbat ben orta sahanın ortasında oynatılırsa daha verimli olacağını düşünüyorum