#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Herkes her oyuncuya istediğini söyler.Insua kötü oynuyorsa iyi mi diyelim.İnsanların düşüncelerini yargılamaya çalışmayı bırakın artık..

Kimse kimsenin düşüncesini yargılamıyor.Takımın bugün en iyi iki futbolcusu o beğenmediğiniz Insua ve Culio idi.Siz ısrarla yabancı oyunculara çakmaya devam ettiğiniz sürece ben bunu bas bas bağırarak anlatacağım. Bu takımda Insua elinden geleni yapıyor. Daha iyisi olmaz.

Çizgiye inen bir bek izlemeyeli uzun zaman oldu. Bu yüzden defansı biraz aksatsada soldan etkili geliyor. Forvetin arkasında falan gözüktü bazen.

Kimse kimsenin düşüncesini yargılamıyor.Takımın bugün en iyi iki futbolcusu o beğenmediğiniz Insua ve Culio idi.Siz ısrarla yabancı oyunculara çakmaya devam ettiğiniz sürece ben bunu bas bas bağırarak anlatacağım. Bu takımda Insua elinden geleni yapıyor. Daha iyisi olmaz.

Merih, o yabancı futbolculara çakanlar Hakan Şükür follower'ları. Ne desen boş, boşuna kendini yorma!

Hayır burda kimse Hakan Baltayı savunmuyor ki.Hakan Baltadan iyi oynayan her oyuncuya harika oynuyor mu diyelim yani..Sadece bu maç için söylüyorum Vederson daha iyiydi.Culio da TTarenadaki maça göre daha isteksizdi.Zaten anlayamıyorum bu oyunculardaki Taraftara oynama isteğini :S

Edit : Artık Bamı,Hakanı unutun.Yektayı,İnsuayı,Stancuyu,Culioyu eleştirirken bu oyuncuları baz almıyor kimse.Barış,Mustafa,Ayhan,Hakan ayrı bi olay zaten onları ayrı bir kefede değerlendirmek lazım..

Hayır burda kimse Hakan Baltayı savunmuyor ki.Hakan Baltadan iyi oynayan her oyuncuya harika oynuyor mu diyelim yani..Sadece bu maç için söylüyorum Vederson daha iyiydi.Culio da TTarenadaki maça göre daha isteksizdi.Zaten anlayamıyorum bu oyunculardaki Taraftara oynama isteğini :S

Ya sen anlıyorsun, ya da anlamak istemiyorsun.Takımdaki o çürük yerliler yüzünden teknik direktörler de dahil bu tarz oyuncuların üst düzey performans vermesi imkansızdır.Ne yapsın Insua,Maç mı kurtarsın şu leş ortamda? Anlamıyorum arkadaş? Futbol takım oyunudur anlayın ve bu yerliler ile takım falan olunmaz. Insua günahsız bir adamdır.

bir tane topun gelisine cok guzel orta yapti

elinden ne geliyorsa yapiyor

daha onemlisi adam salak degil

Gole kadar mükemmeldi.Golden sonra maçı kapattığım için devamında nasıl oynadı bilmiyorum.Hagi'nin defansif futbolunda forma şansı bulacağınıda sanmıyorum.

Oha lan. Tamam iyi bir maç çıkarttı da, Ashley Cole etkisi yapmış gibi konuşuyorsunuz. Normal, olması gerketiği gibi oynadı. Ekstra bir şey yapmadı.

Takımın iyilerindendi demek abartı olmaz. Balta'nın sol bek performansını katlar, orası kesin.

Savunma anlamında hataları olsa bile, bu takımda en iyi orta açan adamlardan biri olduğunu, Hakan Balta'dan onlarca kat iyi bir bek olduğunu değiştirmez. Kiralık olmasına rağmen elinden geldiği kadarıyla mücadele ediyor. Dün de 10 kişi kalana kadar oldukça iyiydi.

Dünki maçta mücadelesi yeter.

sol bek oynayamaz savunması berbat ben orta sahanın ortasında oynatılırsa daha verimli olacağını düşünüyorum

Adam daha 21 yaşında -dünkü çocuk- ve Türkiye 'ye çok uzak -haliyle de Galatasaray 'a- bir ülkenin vatandaşı olmasına rağmen en çok yırtınan adam.

Geri
Üst Alt