#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

21 yaşındaki bir topcuya göre bence meziyetleri Türkiye kalitesinin çok üstünde ...

insua orta 3'lüde değerlendirilirse daha iyi olacağını düşünüyorum savunması zayıf bir bek hücümu iyi hakan balta'yı arada orta 3lüde oynatacağına insua'yı denesin

Ahh ahh İnsua..

Sen Fabio Aurelio'nun oynadığı yerde oynarken..

Geldin buraya Hakan Balta ve Çağların olduğu yere..

Orda oynuyordun..

Burda oynamıyorsun çünkü sen kiralıksın anlıyor musun?

A.Cole olsan çare etmez çünkü kiralık oyunculardan faydalanılmadığını ve opsiyon hakkının b.ku bokuna alındığını Hagi'yi tekrar tanıyınca anladım..

Üzülme evlat az kaldı İngiltere'ye dönüyorsun ama bilinsin ki seni çok arayacak gözlerim,bu b.ktan düzen senide yedi ama Galatasaray taraftarını unutma ulan!

Sana destek çıktık ama olmadı..

İnsua iyi, kötü oynadı denilen maçlarda da, Servet'in gollerden ve gole giden adamlardan kaçma payı yüksek.

Good win in the last game, another week, very importante for Galatasaray! Today I am going to watch Lyon-Real Madrid, nice game! Thanks to everyone for the supoort!

very importanteee. Hoşuma gitti nedense. asdfsa

Ulan kiralık katil olsan daha fazla sahiplenirdi Hagi seni.

hagi reis o kadar yerleriyle oynayacaksan milletin

adam yoklugunda bu adami ortada oynatsana sarpin yerine

hakanla çağların futbol zekasının üstüste koyup türevini alabilecek kadar zeki bir futbol beyni olduğunu düşünüyorum en azından bir futbol zekası olduğunu düşünüyorum..

İnsua bugün neler söylemiş?

Biraz önce Telegol'de duydum, yorumculara " Açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? " gibi bir soru soruldu.

İnsua bugün neler söylemiş?

Biraz önce Telegol'de duydum, yorumculara " Açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? " gibi bir soru soruldu.

Hagi'nin ne oynattigi belli degil.. defans'mi oynayacagiz, hucum futbolu'mu oynayacagiz bilmiyoruz, orta sahada ne yaptigimizi anlamak imkansiz gibi birsey soylemis..

Bir de "keşke Rijkaard gitmeseydi" dedi.

Bir de "keşke Rijkaard gitmeseydi" dedi.

Fena kapris yapmış. Haklı mı? Bana göre %100 haklı. Sadece kiralık olmasından dolayı oynayamaması çok saçma. Yabancı sınırlaması olsa anlarım. Ama yabancı sıkıntısı yaşamadığımız maçlarda da oynamadı. :(

Haklı mı haksız mı ayrı konu fakat yaptığı doğru değil.

Geri
Üst Alt