#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

Ben Hakan'ın arkasında yedek kalsam cinayet işlerim hocam adam hiçbişey yapmamış bile:o

:)

Hagi için söyledikleri bir cinayet sebebi olabilir. :) Yenilir yutulur cinsten değil. Kadro dışı kalabilir.

:)

Hagi için söyledikleri bir cinayet sebebi olabilir. :) Yenilir yutulur cinsten değil. Kadro dışı kalabilir.

Hiç değişen birşey olmaz,öyle de oynamıyor olacak,böyle de.Kiralık futbolcu oynatmayan Hagi'nin mantık dışı düşüncesi yanında az bile yapmış,demiş.

Hiç değişen birşey olmaz,öyle de oynamıyor olacak,böyle de.Kiralık futbolcu oynatmayan Hagi'nin mantık dışı düşüncesi yanında az bile yapmış,demiş.

Hagi'nin İnsua'yı kiralık olmasından dolayı oynatmadığını sanmıyorum. Bahsi geçen kiralık Misimovic'ti ki gönderdi onu da. İnsua için de öyle düşünse onu da gönderirdi. Bir ara oynatıyordu hatta.

Hagi'nin İnsua'yı oynatmamasını ben de doğru bulmuyorum yalnız İnsua'nın yaptığı da yanlış. Ne olursa olsun Hagi onun teknik direktörü. Bu şekilde aşağılamamalıydı basına karşı.

Hakan'da olupta Insua'da olmayan sey herhalde bonservisinin klup'te olmamasidir.. Hagi ilk geldiginde demisti ben istemiyor kiralik oyuncu :o pff

Herhalde İnsua'nın sorunu Hakan'ın antremana bile çıkamayacağı bi kulüpte sezonda 30 maç oynamak oldu.

Adam Liverpool'da as oynuyordu. Kariyerinin dönüm noktasinda kendisini göstermek icin bize geldi, ama oynatilmiyor.

Hagi hoca felan değil ya,sol kanat bitikken bile kullanmadı,şans vermedi antrenmanlarda herhalde Ali Turan gibi kendi kalesine giriyor bu çocuk..Gerçi öyle demeyelim onu yapanı bile oynatıyordu!

yaptığı kesinlikle yanlış

galatasaray futbolcusu, teknik direktörün otoritesini tanımak zorundadır

Fena kapris yapmış. Haklı mı? Bana göre %100 haklı. Sadece kiralık olmasından dolayı oynayamaması çok saçma. Yabancı sınırlaması olsa anlarım. Ama yabancı sıkıntısı yaşamadığımız maçlarda da oynamadı. :(

İşte bu yüzden çok haklı..

Hagi çok komplexli adam hocam bunu herkes böyle biliyor,İnsua ve Misimoviç olayında çok net anladık..

İnsua ve Misimoviç şuanda ki kadroda banko 11 oynayacak adamlar kimse aksini iddia edemez,10.cu sıradayız bizi yenemeyeni dövüyorlar!

Yaptığı yanlış falan değil. Servet Rijkaard ve Skibbe harcayınca, her uzatılan mikrofona konuşup hocalarını eleştiriyorsa bu adam da yapabilir. Kaldı ki Servet bunu 3-4 sezondur yapıyor ve hala çoğu ''kör'' arkadaşın göz bebeği. Koçumsun Insua ! Bu kulüpte böyle konuşanlar prim yapıyor çünkü.

Yaptığı yanlış falan değil. Servet Rijkaard ve Skibbe harcayınca, her uzatılan mikrofona konuşup hocalarını eleştiriyorsa bu adam da yapabilir. Kaldı ki Servet bunu 3-4 sezondur yapıyor ve hala çoğu ''kör'' arkadaşın göz bebeği. Koçumsun Insua ! Bu kulüpte böyle konuşanlar prim yapıyor çünkü.

servetin de yaptığı açıklamalar yanlıştır, insua'nın da

aynı şeyi yapan iki oyuncudan birini haklı, diğerini hain gibi göstermeniz garip

kimseyi gözbebeği veya günah keçisi etmemek lazım

sadece yanlışlarını ortaya koymak yeterli

rakip sahada oynadik 90 dkk

balta yerine bu cocuk oynasa baros ve kazim birer kafa golu cakardi

baltanin mukemmel ortalarini izlemezdik

rakip sahada oynadik 90 dkk

balta yerine bu cocuk oynasa baros ve kazim birer kafa golu cakardi

baltanin mukemmel ortalarini izlemezdik

baltanın yaptığı bidirmeler oyunu rakip sahaya yıkmamızdaki etkenlerden biriydi

bence de insua daha iyi bir sol bek

hatta balta sol bek değil

ama bunu ifade etmek için bugünkü maçı seçmek yanlış olur

Adam Liverpool'da as oynuyordu. Kariyerinin dönüm noktasinda kendisini göstermek icin bize geldi, ama oynatilmiyor.

Liverpool un as oyuncusu ne diye Galatasaray'a gelsin aga, adam oyniyamiyacagini bildigi icin bize geldi, kendinizi kandirmayin liverpool'a donse bile oynamaz

Liverpool un as oyuncusu ne diye Galatasaray'a gelsin aga, adam oyniyamiyacagini bildigi icin bize geldi, kendinizi kandirmayin liverpool'a donse bile oynamaz

Gecen sene as oynadi kardesim. Bu sene Koscielny'yi aldilar ve sakat olan oyunculari döndü. Koscielny'yi hic begenmiyorlar, bence giderse forma bulur.

İnsua liverpoolda oynayacak oyuncu degil gelecek sene liverpoolda yapılandırmaya gidicek buyuk ihtimalle satılır.

Gecen sene as oynadi kardesim. Bu sene Koscielny'yi aldilar ve sakat olan oyunculari döndü. Koscielny'yi hic begenmiyorlar, bence giderse forma bulur.

Konchesky olmasin o ? Benim bildigim Koscielny stoper ve Arsenal'de oynuyor.

Konumuza dönelim, bana kalirsa Insua yine de Liverpool'da forma sansi bulamaz. Takimda dogru dürüst sol bek yoksa Carroll gibi bir adama 40 milyon euro sayan bir takim yenisini mutlaka alir.

Geri
Üst Alt