#6 Emiliano Insua

Cevap: #6 Emiliano Insua

gene başlamış millet, sanki gezmek büyük günah. ne kadar yobaz millet olduk.

Gece gezmek yasak. Yemek yemek bile yasak. Kuzu kuzu oturacaksın evinde.

tara0002.jpg

İnsua'yı Hakan Balta'ya kesinlikle tercih ederim. Yalnız İnsua eğer yukardaki haber doğruysa Galatasaray'ı ne kadar salladığını göstermiştir. Mevzu gece gezmesi değil, takımının maç saatinde gezmesi dolayısıyla da Galatasaray'ı ne kadar önemsediğini göstermesidir.

Bu konuda iki görüş olabilir:

1. Hagi, İnsua'yı küstürdü o da artık takmıyor.

2. İnsua zaten böyleydi, Hagi de bu yüzden onun takıma bir şey katamayacağını düşünüyor.

Benim tercihim birinci seçenek.

gece gezmek elbette yasak olmalı

profesyonel futbolcu, gece iyi bir uyku uyuyarak enerji depolar

Hagi Balta yerine, İnsua'yı oynatsa 9-10 puan daha fazlamız olurdu, buna adım kadar eminim.

Allah aşkına İnsua'yı kullanmamakta inat eden bir hoca olabilir mi ya?

Bence direk kendini sorgulamalı..

Üstelik Hakan Balta ve devamlı sakat Çağlar'ın olduğu bir mevki,Hakan Balta tek başına yaklaşık 15 gol yedirmiş takımına,bu halde bile kullanmıyorsa bir bit yeniği vardır..

Ki zaten Hagi'den inanılmaz soğudum gözümde ki değeri Hikmet Karaman gibi şuanda,o da bence hiçbirşeyden anlamıyor Hagi'de!

Adamı oynatmadıktan sonra Antreman sahasında yatsa ne olacak?En doğal hakkı gezmek.

Emiliano Adrian Insua

What a year!!! And nothing change!!!

15 dakika önce yazdı

vay beeeeeeee

caglar sakatlaniyor bundan sonrasini iyi okuyun

balta sol beke

cana stopere

sarp orta sahaya

takim perttttttttttttttttt

halbuki

caglar sakatlaniyor

IINSUA giriyor

aynen devam

Noldu bu arkadasa

liverpool anlı şanlı liverpool scoutluk yapıyor ve bu oyuncuyu alıyor sonra işime yaramaz diyor ve bizim aklı evveller insuayı alıyor, bu adamı alanıda ,bu transferleri yapanıda meşe odunu ile hastanelik edeceksin ...

Bu adam bizde iyi performans gösteremedi ama Hakan Balta kadar da berbat oynamadı. Zaten sene sonu gider ama Liverpool'da da düzenli oynayabilecek seviyede görmüyorum kendisini.

Bu adam bizde iyi performans gösteremedi ama Hakan Balta kadar da berbat oynamadı. Zaten sene sonu gider ama Liverpool'da da düzenli oynayabilecek seviyede görmüyorum kendisini.

Kesinlikle değil. Klasik bir söz olacak ama yabancı kontenjanını solbekten harcamanın bir manası yok. Çağlar piştiğinde yeterli seviyeye gelecektir bence.

Seni orada oturtup Çağları ve Hakanı oynatan zihniyete hiç bir zaman alışamayacağım.

Seni orada oturtup Çağları ve Hakanı oynatan zihniyete hiç bir zaman alışamayacağım.

Çağlar'ın hakkını yemeyin. Insua oynadığı bazı maçlarda inanılmaz kötü oynadı çok basit top kayıpları yaptı. Üçü arasında bize en uygunu Çağlar şu an. Yedek yabancı sol beke de o kadar para vermeyeceğimiz için sezon sonu gidecektir.

Insua yüzde 99 Liverpool'a dönecek ve iyi günler onu bekliyor.

Geri
Üst Alt