#6 Fredrik Midtsjö

Norveçli Ozan Tufan diyorduk Norveçli Mustafa Sarpa dönüşüyor yavastan

Ayağından pas çıkarana kadar 10 defa dürtüyor topu. İkili mücadelenin cogunde siniyor. Geriye dönecek hali yok mertens sprint atıp koşuyor. Beklentinizi nasıl dusurduyseniz artik

2-0 önde olmasak itin gotune sokulurdu ...
Dubois-rashica-midso bu 3 adamın oynadığı zaman alternatifin ötesine geçmesini bekliyorum

İyi oyununu penaltiyla süslüyordu hadi yine iyisin

394.jpg

Adami hic sevmiyorsun

Çarpma işlemindeki 1 in, toplamadaki 0 ın karşılığı kadar futbol oynamaya devam ediyor muhterem vikingimiz...Anlaşılsın diye abartıyorum tabii, yarım kişilik katkısı oluyor ama fazlası değil maalesef...

Bununla işimiz var. Orta saha rotasyonunda sıkça ihtiyaç duyulacak olması endişe verici...

Çarpma işlemindeki 1 in, toplamadaki 0 ın karşılığı kadar futbol oynamaya devam ediyor muhterem vikingimiz...Anlaşılsın diye abartıyorum tabii, yarım kişilik katkısı oluyor ama fazlası değil maalesef...

Bununla işimiz var. Orta saha rotasyonunda sıkça ihtiyaç duyulacak olması endişe verici...
Profil olarak yanlis bir oyuncu aldigimiz görünüyor. Bu adam ne 6, ne 8 maalesef.

geçen yıl berkan 8'de iyi diyoduk zorla 6 oynatılıyodu, bu yıl herif 8'de oynayamıyo tam 6 numara dönüştü, miçö'nün şanssızlığı da o oldu. hiçbi teknik adam gidip berkan gibi motoru olan topçunun yerine miçö filan oynatmaz. bu heriften de en iyi ihtimal geriden top çıkaran bi 6 numara olur. holland liginden orta sahalar hep piyango zaten, gene en iyi ihtimal amortiyi vurmuşuz gibi görünüyor.

mücadeleci, koşan adam diye tanıttılar ama rakipler uçup gidiyor yanından

herkesten çalım yenir mi olm

İlk yarida iyiydi ikinci yarı maalesef kötüydü ikili mücadeleye pek girmiyor o yırtıcılık agresiflik yok. Hollanda liginin yumuşaklığına alışmış sanırım

Daha çok tarz olarak aradığımız adam değilmiş.Gerçekte piyasada o kadar adam varken biz neden rotasyonda bile oynayabilecek adam bulamıyoruz.Transfer işi bu kadarmı zor.gerçekte inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt