#6 Fredrik Midtsjö

Trabzon maçından sonra, belki o maç da dahil fırsat verileceğini düşünüyorum. Kupa maçı falan da var yakında. Verilen şansı kullanmak ona kalmış.

Adam 2 maç üst üste bile oynamadı bence denenmeli en son Ümraniye maçında oynasa daha ne kadar kötü olabilirdi ki?

önünde torreira'yla belki 6 denenebilirdi ama yunus'un patlamasından sonra sahaya 3 tane yerli yazamıyoz o şekilde de.

şansına küssün.

Sene sonu yolları ayıralım.
Geçen seneki Taylan.

Maçın ecdadıyla ilişkiye girmek istedi ama neyse ki başaramadı.

Adami 10 dk girsin oyunu tutsun diye alıyorsun 50 tane armutluk yapiyor. Sezon sonunda kurtulmak lazim.

Bu adama iyice kıl oldum. Zaten bir işe yaramıyor ama girdikten sonra bir pozisyonda rakibe basacağına yürüyordu ve başka bir futbolcumuz gelip araya girdi.
Derhal gönderilmeli. Mutlu değil burada veya daha kötüsü tahmin ettiğim gibi yatmaya geldi. Kutlamalara da en az katılan isim.
Fernando gibi adam varken buna o kadar para harcadık.

Rotasyon oyuncusu değilmiş malesef, düzenli oynamadığı için bu halde olduğunu düşünüyorum.Bizde de direk 11 başlamayacagına göre yazın teklif olursa yollanmalı

Ümraniyespora kiralik gitsin,yerine adam alalim

bu oyuna girerken de serdar ortaçtan poşet şarkısı çalmalı

Teknik heyetle yaptigi görüsme haberi dogru olabilir oynama isteginde bulunmus

Normal de okan hoca mata’yi alirdi midstjo’ya süre verdi

Hemen linc etmemek lazim balik hafizali olmayalim,alanya kupa macinda iyiydi ilk 11 basladiginda daha farkli oynuyor

Geri
Üst Alt