- 18 Mayıs 2011
- 19.352
- 10.172
- 1.688
8 Numara hala Taylan' da mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi olan formayi kapar bukadar basitİnşallah ismi yok diye takımda geri plana atılmaz. Torreira'nın yedeği olarak önyargı ile bakılmaz ve takıma bir şekilde monte edilirse süper olur. Ben çok umutluyum bu adamdan.
Hastasiyim Midtsjo gibi futbolcularin. Bir cok renktasi yaniltacaktir. Torreira ile muthis bir ikili olabilirler.
Bakmayin AZ'den geldigini, adam sessiz dinamo. Az'den bircok ofans oyuncularin iyi bedellere satilmasinin sebebi bu arkadasimizin oyun aklidir.
Istatistiklerde en yuksekte olmaz cunku yaptiklarinin istatistigi tutulmaz. Mesela cok iyi yer tutar ve pas kanallarini kapatir, ama bu ona + olarak donmez istatistik listesinde.
Tempo'yu ayarlar ve onemli bir kalitesi press ressistant olmasidir, bu bizim ihtiyacimiz olan bir ozellik. Heleki zorlu deplasmanlarda topun bizde kalmasi ve tempoyu belirlemesi ile fark yaraticaktir.
Iyi olan formayi kapar bukadar basit
Renktas, Cicaldau kardesimizi ben canli izlemedim, ama Midtsjo kardesimizi yillardir izliyoruz Eredivisie'de. Hollanda'da ikamet ettigimden dolayi oyuncuya hakim oldugumu dusunuyorum, stadda dahil izledim.Artık kötü çıkacağına ikna oldum ben. Sanki Cicaldau’yu anlatıyor bunlar geçen yazdan.
Renktas, Cicaldau kardesimizi ben canli izlemedim, ama Midtsjo kardesimizi yillardir izliyoruz Eredivisie'de. Hollanda'da ikamet ettigimden dolayi oyuncuya hakim oldugumu dusunuyorum, stadda dahil izledim.
Cicaldau konusa gelince, gelirken bir rumen gazeteci hem Cicaldau hem Morutan hakkinda olumsuz konusmustu, ordan anlamaliydik birseyler. Malesef tutmadi.
Bununla birlikte Midtsjo karakter olarak Cicaldau gibi cabuk sinen ve ezik piskolojisine giren biri degil. Bir lider.
Torreira'nın yedeği değil ki. Oliviera'nın yedeği. Zorda kalınca yedekler ama onu da.İnşallah ismi yok diye takımda geri plana atılmaz. Torreira'nın yedeği olarak önyargı ile bakılmaz ve takıma bir şekilde monte edilirse süper olur. Ben çok umutluyum bu adamdan.