#6 Fredrik Midtsjö

8 Numara hala Taylan' da mı?

Hastasiyim Midtsjo gibi futbolcularin. Bir cok renktasi yaniltacaktir. Torreira ile muthis bir ikili olabilirler.

Bakmayin AZ'den geldigini, adam sessiz dinamo. Az'den bircok ofans oyuncularin iyi bedellere satilmasinin sebebi bu arkadasimizin oyun aklidir.

Istatistiklerde en yuksekte olmaz cunku yaptiklarinin istatistigi tutulmaz. Mesela cok iyi yer tutar ve pas kanallarini kapatir, ama bu ona + olarak donmez istatistik listesinde.

Tempo'yu ayarlar ve onemli bir kalitesi press ressistant olmasidir, bu bizim ihtiyacimiz olan bir ozellik. Heleki zorlu deplasmanlarda topun bizde kalmasi ve tempoyu belirlemesi ile fark yaraticaktir.

daha midtsjö'müz var

İnşallah ismi yok diye takımda geri plana atılmaz. Torreira'nın yedeği olarak önyargı ile bakılmaz ve takıma bir şekilde monte edilirse süper olur. Ben çok umutluyum bu adamdan.

Hastasiyim Midtsjo gibi futbolcularin. Bir cok renktasi yaniltacaktir. Torreira ile muthis bir ikili olabilirler.

Bakmayin AZ'den geldigini, adam sessiz dinamo. Az'den bircok ofans oyuncularin iyi bedellere satilmasinin sebebi bu arkadasimizin oyun aklidir.

Istatistiklerde en yuksekte olmaz cunku yaptiklarinin istatistigi tutulmaz. Mesela cok iyi yer tutar ve pas kanallarini kapatir, ama bu ona + olarak donmez istatistik listesinde.

Tempo'yu ayarlar ve onemli bir kalitesi press ressistant olmasidir, bu bizim ihtiyacimiz olan bir ozellik. Heleki zorlu deplasmanlarda topun bizde kalmasi ve tempoyu belirlemesi ile fark yaraticaktir.

Artık kötü çıkacağına ikna oldum ben. Sanki Cicaldau’yu anlatıyor bunlar geçen yazdan.

Çok iyi olacak çok... Buradaki bütün futbol ulemalarını yanıltacak...

Artık kötü çıkacağına ikna oldum ben. Sanki Cicaldau’yu anlatıyor bunlar geçen yazdan.
Renktas, Cicaldau kardesimizi ben canli izlemedim, ama Midtsjo kardesimizi yillardir izliyoruz Eredivisie'de. Hollanda'da ikamet ettigimden dolayi oyuncuya hakim oldugumu dusunuyorum, stadda dahil izledim.

Cicaldau konusa gelince, gelirken bir rumen gazeteci hem Cicaldau hem Morutan hakkinda olumsuz konusmustu, ordan anlamaliydik birseyler. Malesef tutmadi.

Bununla birlikte Midtsjo karakter olarak Cicaldau gibi cabuk sinen ve ezik piskolojisine giren biri degil. Bir lider.

Renktas, Cicaldau kardesimizi ben canli izlemedim, ama Midtsjo kardesimizi yillardir izliyoruz Eredivisie'de. Hollanda'da ikamet ettigimden dolayi oyuncuya hakim oldugumu dusunuyorum, stadda dahil izledim.

Cicaldau konusa gelince, gelirken bir rumen gazeteci hem Cicaldau hem Morutan hakkinda olumsuz konusmustu, ordan anlamaliydik birseyler. Malesef tutmadi.

Bununla birlikte Midtsjo karakter olarak Cicaldau gibi cabuk sinen ve ezik piskolojisine giren biri degil. Bir lider.

Hollanda’da ikamet eden biri olarak kendisini tanımıyorum be hiçbir fikrim yok ;) tek bildiğim burada abartılan birçok oyuncu çöp oldu bu da benim gördüklerim/bildiklerim, maalesef. Neyse hayırlısı olsun diyelim.

bazi arkadaslar burun kiviriyor ama cok sevecegiz bu arkadasi :)

Bu çocuğu da karşılamadılar, boynu bükük kaldı. İmza töreninde kendisi de olmalı.

Hocam özür dileriz, İstanbulda olsam valla gelirdim. İçime sinen çok kaliteli oyuncusun, yarın 21:45 itibariyle buralar dolacak, ben şimdiden yazayım dedim. Yarın bir yıldız olarak taraftarın kalbini çalacağına eminim.

Kuzeyli oluşu yeter. Kanım fena ısındı kendisine. Taraftara kendisini çok sevdirecek gibi geliyor.

Cok heyecanliydi İstanbul'a geldiginde ama tek bir kisi goremedi cok cok derinden yaraladin beni be Mico :(

Martens'in belki de fiziksel dezavantajlarını ilk 11de yer alarak kapatacak askerimiz olacak kendisi, ben ligin ilerleyen haftalarında Martens arkası Torreira ve Midtsjö ikilisinin ilk 11 olacağının düşünüyorum

Geri
Üst Alt