#6 Fredrik Midtsjö

ilk yarı oyundan çok düştü 1/2 ikili mücadeleyle falan bitirdi ztn torreira 9 ikili mücadeleye girmişti. 2.yarı dönen topları topladı her topa ayağını soktu beğendim.
Torreira ile birlikte oynadıklarında topu yavaş döndürüyoruz ve üretkenlik az yanlarına doğru profilde biri eklenmeli. Sergio Mata Mertensden birini seçecek hoca bakalım göreceğiz.

btw gelmeden önce hatalarını klip yapıp dalga geçen ve o video üzerinden linç eden tayfayı artık ortalıkta görmemek sevindirici

Maçın adamıydı

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziken canlı ve diri bir oyuncu. Sergio gibi ayağında gereksiz top bekletip kayıp yapmıyor. Defansif anlamda da yine sergiodan önde. Bence orta sahada torreira- midtsjö; önlerinde mata; santrfor olarak mertens oynamalı.

ilk yarı oyundan çok düştü 1/2 ikili mücadeleyle falan bitirdi ztn torreira 9 ikili mücadeleye girmişti. 2.yarı dönen topları topladı her topa ayağını soktu beğendim.
Torreira ile birlikte oynadıklarında topu yavaş döndürüyoruz ve üretkenlik az yanlarına doğru profilde biri eklenmeli. Sergio Mata Mertensden birini seçecek hoca bakalım göreceğiz.

btw gelmeden önce hatalarını klip yapıp dalga geçen ve o video üzerinden linç eden tayfayı artık ortalıkta görmemek sevindirici
ha bu arada bu adam fiziken hazır değil henüz o net belli oldu. bugün normalde kıç koyarak alacağı çok rahat topları rakiplere verdi. bay haftası iyi gelecek

Vasıfsız hoca şimdi diğer maçta bunu keser kesmesi gerekeni kesmez.

Adana Demirspor gibi bu ligde geçişi en iyi yapan takıma sayesinde pek fazla izin vermedik, 3. Bölge de zaman zaman top da kazandı ama işte bunu cezalandıracak adamlarımız çok kötü

boyu 1.76ymıs ama daha uzun duruyor sahada kafa toplarına cıkısıda iyi

Ben çok beğendim. Ani baskıları çok iyiydi birde sürekli ileriye doğru hamle yapıyor gevelemiyor.

rakipler orta sahayı yürüyerek geçemedi önceki 6 maç gibi.torreira ve mitsö sayesinde bu.

orta ve arkası sabit olarak böyle olmalı.

mitsö---torreira
abdül---nelson

Topu 3. bölgeye cok iyi tasidi bugün ve devaminida getirdi verkaça girdi...ben pasimi vereyim de bekliyeyim demedi.. helal olsun

Mükemmel oynadı tebrik ediyorum. Yazın çevirisini yaptığım analiz gayet yerindeymiş. Bence bu herif bek de oynar btw.

Geri
Üst Alt