#6 Fredrik Midtsjö

Ne oynadigini ne icin oynadigi belli olmayan ne gol ne asist yapabilen dumduz oyuncu ustune deli bonservis verdik

Abi siz futbolcudan anlamiyorsunuz ya her sey gol mu asist mi al tepe tepe kullan

Buna yabanci hakkı harcamak delilik. Berkan da anca bu kadar kötü oynayabilir zati.

kalite eksik.sergio berkan ikilisi orta sahayı adam eder.

Bugün nerdeyse herkes kötüydü ama ben buna taktım kafayı bu Maç'ta boş yere yabancı yerini de işgal de ediyo.Takımda Sergio Oliveira varken Sergio Oliveira oynar arkadaş.Hadi Yabancı Sınırı muhabbeti varsa Berkan oynar bunun yerine.Alınması da hatalıydı bana göre özellikle o maliyetlere göre değecek 1 isim değildi..

avrupada deplasmanda savunma futbolu oynamayacağımız sürece 11 çıkması akıl tutulmasıdır

bu herifi sergionun yerine için koymak manyak olmak lazım

Vasat bir futbolcu. Sergio olivieranin kötü oynadığı algısı olan maçlarda bunun en iyi oynadığı düşünülen maçtan daha iyi oynamıştır. Beklenti çok etkili böyle durumlarda. Hiç bir beklenti olmadığı için sanki çok iyi topçu muamelesi gördü.

Mevcut konjonkturde Berkanin yedegi olmasi gereken adami olivyeranin önüne koyuyoruz :asd:

Midcö herkesi şaşırtacak yaa en iyi transferimiz yaa

şaşırtacak he he

FfIrLdwX0AYl8pe

Geri
Üst Alt