#6 Fredrik Midtsjö

Hiç bir oyuncumuzu eleştirmem futbol takım oyunu ve teknik direktörümüz yanlış 11 çıkardığı için böyle oldu bu maç

FfIrLdwX0AYl8pe
Torrira bundan daha kotuydu o nolcak

Çok aşırı derecede kötüydü Çikıltão esintileri sundu. Yine de bu kadar kötü değil bu adam diye umuyorum. Oliveira Torreira ikilisine bir şey olmazsa oynamaz ama orta saha üçlendiğinde çok işe yarar. Zaten o ikiliye bir şey olursa orta sahayı üçlemek şart olur.

kötü futbolcu değil kesinlikle ama verdiğimiz bonservisin midtsjo için çok fazla olduğunu kabul etmek lazım

dikine gitmesini çok beğenmiştim de maalesef sonunu getiremiyor. sergio çok kilit adammış onu görmüş olduk

Torreira-Sergio-Midtsjo ayni anda sahada olmali ve hic bozulmamali. Problem Mata-Mertens’in ayni anda sahada olmasi. Gomis icin ne soyleniyosa onlar icinde gecerli olmali. Kilitlenmis maclari cozecek tecrube lazim oldugunda sahaya son 30dk surecegin adamlar bunlar.

Dün özelinde kötülemek yersiz, dün hiç bir oyuncumuz iyi değildi dişlerimi sıktım izlerken takımı. Alanya maçı da benzer bir oyun olursa galibiyet alsak da fark etmez erken tedbir almamız gerekir...

Transferleri sezon açıldıktan 1 ay sonraya anca tamamlarsan, doğru kadro ve dizilişi bulmak için lig maçların da madara olursun. Dün takım komple kötüydü, ayarları bozulmuştu. Kayseri 2 kişi fazlaymış gibi bir görüntü vardı.

Geri
Üst Alt