Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.062
- 17.695
- 1.973
Run Forrest run
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önü boş olunca 5-10 metre top sürebilmesi pek kayda değer bir özellik gibi gelmedi bana. Kendisinden umutluydum ama beklentimi karşılamaktan çok uzak. 6 yı yedekleyebilecek özellikte biri değil; 8 için de aşırı düz kalır...Senede 50 maç oynayan adamdan rotasyon topçusu yapınca olmuyor, düzenli oynamazsa sıradanlaşıyor.
Norveçli Ozan Tufan kendisi ve dribbling kabiliyetinden faydalanmak lazım çöpe atacak bir durum yok.
6 da 8 de değil zaten ama deliciliği bence fena değil, dar boşluklara da sızabiliyor top sürerek ki sezon başında daha cesurken dün başı kesik tavuk gibiydi.Önü boş olunca 5-10 metre top sürebilmesi pek kayda değer bir özellik gibi gelmedi bana. Kendisinden umutluydum ama beklentimi karşılamaktan çok uzak. 6 yı yedekleyebilecek özellikte biri değil; 8 için de aşırı düz kalır...
bundan önce yunusun attığı pasa yetişememesi de delirtti beni. dubois birlikte takımın en ağır topçusu olabilir. hayır sergio da ağır ama adamın vizyonu tekniğiyle o eksikliği hissetmiyorsun dubois ve miço da o da yoken basit pasları bile atamaması çok düşündürüyor 2. golde rezil bir pas attı
yani ortasahayı geçtim her profesyonel oyuncunun şurda net bir pas verip karşı karşıya bırakması lazım oyuncuyu
Ekli dosyayı görüntüle 186856