#6 Fredrik Midtsjö

Bu adam bu kadar kötü değil normalde ama dün anlaşılmaz derecede felaketti. 1 tane olumlu hareket yapmadı, aldığı topları rakibe verdi falan. Hele 2.yarı Ankaragücü'nün 12.adamı gibiydi neredeyse.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulube, oyununu geriletmis bu adamin. Okan hocanin eksiklerinden bu durum. Yusuf, Mata, Berkan, Midtsjo gibi adamlar daha fazla sure almali ki hazir olsunlar. Mertens’i her mac 85dk sahada tutmak zorunda degilsin. Ayni sey Torreira ve Oliveira icin gecerli.

Ayak yok bu adamda koşuyo basıyo çabalıyo ama ayak olmayınca büyük takımın orta sahasında net 11 oyuncusu olması pek mümkün değil.Gene de git-gelli maçlarda iş yapacaktır

grip falan diyorlarda aslınd covid geçirdi herhalde geçen ay ondan tam toparlamadı iyice güçsüzleşmiş.

Ben en çok 6 yedeği olarak işlev görmesi için onaylamıştım bu transferi. İyi oynadığı maçlar dahil, o pozisyon ile alakasını göremedim; yanında sağlam bir 6 olmadıktan sonra batırır orayı. Ki öyle bir 6 olduktan sonra da yanına veya önüne böyle 'Dümdüz'' adamı neyleyim yav?!..

bunun yerine torreiraya zıt profilde sudan ucuz uzun boylu kalas bi zenci alsak daha iyi olurmuş

Senede 50 maç oynayan adamdan rotasyon topçusu yapınca olmuyor, düzenli oynamazsa sıradanlaşıyor.

Norveçli Ozan Tufan kendisi ve dribbling kabiliyetinden faydalanmak lazım çöpe atacak bir durum yok.
Önü boş olunca 5-10 metre top sürebilmesi pek kayda değer bir özellik gibi gelmedi bana. Kendisinden umutluydum ama beklentimi karşılamaktan çok uzak. 6 yı yedekleyebilecek özellikte biri değil; 8 için de aşırı düz kalır...

Önü boş olunca 5-10 metre top sürebilmesi pek kayda değer bir özellik gibi gelmedi bana. Kendisinden umutluydum ama beklentimi karşılamaktan çok uzak. 6 yı yedekleyebilecek özellikte biri değil; 8 için de aşırı düz kalır...
6 da 8 de değil zaten ama deliciliği bence fena değil, dar boşluklara da sızabiliyor top sürerek ki sezon başında daha cesurken dün başı kesik tavuk gibiydi.

Oynamamak özgüven kaybettirmiş, yerine maliyetlenmeye gerek yok ha beleşe biri alınır, bunu da 2-3e yollarsak zaten kimse hayır demez.

Kalacaksa her türlü faydalanılabilecek bir adam olarak görüyorum ben.

10 maçta bir sahaya atılıp geriye gitmemiş görüntü verebilen oyuncu sayısı azdır. Rezalet bir performanstı ama takılıp kalmamak gerek diye düşünüyorum. Maç takvimi yoğunlaştıkça bulduğu süre istikrarlı şekilde artacak zaten kendisinden faydalanmak zorundayız. Bu arada Torreira gibi ikili orta saha kurgularındansa üçlü orta saha kurgularına yatkın görünüyor.

images

en basit pasları bile atamaması çok düşündürüyor 2. golde rezil bir pas attı

yani ortasahayı geçtim her profesyonel oyuncunun şurda net bir pas verip karşı karşıya bırakması lazım oyuncuyu

1673212349818.png

en basit pasları bile atamaması çok düşündürüyor 2. golde rezil bir pas attı

yani ortasahayı geçtim her profesyonel oyuncunun şurda net bir pas verip karşı karşıya bırakması lazım oyuncuyu

Ekli dosyayı görüntüle 186856
bundan önce yunusun attığı pasa yetişememesi de delirtti beni. dubois birlikte takımın en ağır topçusu olabilir. hayır sergio da ağır ama adamın vizyonu tekniğiyle o eksikliği hissetmiyorsun dubois ve miço da o da yok

Geri
Üst Alt