- 11 Aralık 2009
- 18.276
- 11.095
- 1.998
Hızır gibi yetişti. Vuruş anında sakin kalışını takdir ettim. Vasat bir futbolcu olduğu kanaatim yine de değişmiş değil...Bkz; Vasat=Ortalama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyonda kesinlikle kazanmalıyız bence önemli bir alternatif.
Biraz abartıMitroglou'nun Akhisar'a attığı gol tadındaydı. Sezonun en kritik dönemecinde. Bravo heis.![]()
Hae?Biraz abartı
Mesajının içeriğine göre pek de doğru yapılmış gibi durmuyor. Hadi Torreira' yı Berkan ile yedekledik diyelim; Sergio' nun işlevini Midtsjö ve Berkan' ın göremeyeceği, kör göze parmak hesabı!..Degerli bir oyuncu oldugunu gol attigi icin anlamis olmamiz sevindirici
Sezon basinda orta saha kurgusu dogru sekilde yapildi
Torreira pres özelligi olan,pas arasi yapan ve ikili mücadele kazanan oyuncu
Sergio pasör ve sut özelligi olan,duran toplari etkili kullanan oyuncu
Midstjo ise orta saha dan dikine dribling özeligi olan top süren oyuncu
Takımda olmayan özelliklere sahip box to box gibi ama bir türlü kullanamamıştık umarım tekrardan doğuşu olur küllerinden doğar golden sonraki sürede acayip bir seviyeye çıktı.Degerli bir oyuncu oldugunu gol attigi icin anlamis olmamiz sevindirici
Sezon basinda orta saha kurgusu dogru sekilde yapildi
Torreira pres özelligi olan,pas arasi yapan ve ikili mücadele kazanan oyuncu
Sergio pasör ve sut özelligi olan,duran toplari etkili kullanan oyuncu
Midstjo ise orta saha dan dikine dribling özeligi olan top süren oyuncu
Bir gol attı diye abartmaya gerek yok. 90 dk oynayıp da istatistiklere 'sıfır' ikili mücadele kaydettirmeyi başardığı maç var. Öyle B2B mı olur?!..Takımda olmayan özelliklere sahip box to box gibi ama bir türlü kullanamamıştık umarım tekrardan doğuşu olur küllerinden doğar golden sonraki sürede acayip bir seviyeye çıktı.
Hızır gibi yetişti. Vuruş anında sakin kalışını takdir ettim. Vasat bir futbolcu olduğu kanaatim yine de değişmiş değil...Bkz; Vasat=Ortalama![]()
Bir gol diyip geçmemek lazım sonuçta futbolcular makine değil duygusal insanlar çöküşte olduğu özgüven kaybı yaşadığı zaten basında fazlasıyla konuşuldu bunların yanında 2 kez sakatlık yaşadı. O kadar da kötü topçu değil bende çok eleştirdim ama bugün ki golden sonra gece ile gündüz kadar farklı profile büründü cesaret kazandı özgüven kazandı daha doğru oynadı.Bir gol attı diye abartmaya gerek yok. 90 dk oynayıp da istatistiklere 'sıfır' ikili mücadele kaydettirmeyi başardığı maç var. Öyle B2B mı olur?!..
Kötüydü, kötü dedik; iyi oynarsa da överiz. Gol vuruşundaki soğukkanlılığını övdük zaten...
Seneye 2 mız yarisacagiz kafa acma konusunda belli oldu. Favorim sensin renkdasIlk uçakla gönderelim kante yi alalim
Bu Sami akillanmayacak renkdas
Adama düşmanlığım filan yok; anlatıldığı gibi bir futbolcu olmadığını görüp hayal kırıklığına uğradım, verilen 3.5 milyon bonservise üzüldüm. O paranın dönüşü olmaz, 30 yaşında kendisi...Bir gol diyip geçmemek lazım sonuçta futbolcular makine değil duygusal insanlar çöküşte olduğu özgüven kaybı yaşadığı zaten basında fazlasıyla konuşuldu bunların yanında 2 kez sakatlık yaşadı. O kadar da kötü topçu değil bende çok eleştirdim ama bugün ki golden sonra gece ile gündüz kadar farklı profile büründü cesaret kazandı özgüven kazandı daha doğru oynadı.