#6 Fredrik Midtsjö

Hızır gibi yetişti. Vuruş anında sakin kalışını takdir ettim. Vasat bir futbolcu olduğu kanaatim yine de değişmiş değil...Bkz; Vasat=Ortalama;)

Degerli bir oyuncu oldugunu gol attigi icin anlamis olmamiz sevindirici

Sezon basinda orta saha kurgusu dogru sekilde yapildi

Torreira pres özelligi olan,pas arasi yapan ve ikili mücadele kazanan oyuncu

Sergio pasör ve sut özelligi olan,duran toplari etkili kullanan oyuncu

Midstjo ise orta saha dan dikine dribling özeligi olan top süren oyuncu

Mesajının içeriğine göre pek de doğru yapılmış gibi durmuyor. Hadi Torreira' yı Berkan ile yedekledik diyelim; Sergio' nun işlevini Midtsjö ve Berkan' ın göremeyeceği, kör göze parmak hesabı!..

Takımda olmayan özelliklere sahip box to box gibi ama bir türlü kullanamamıştık umarım tekrardan doğuşu olur küllerinden doğar golden sonraki sürede acayip bir seviyeye çıktı.

Takımda olmayan özelliklere sahip box to box gibi ama bir türlü kullanamamıştık umarım tekrardan doğuşu olur küllerinden doğar golden sonraki sürede acayip bir seviyeye çıktı.
Bir gol attı diye abartmaya gerek yok. 90 dk oynayıp da istatistiklere 'sıfır' ikili mücadele kaydettirmeyi başardığı maç var. Öyle B2B mı olur?!..

Kötüydü, kötü dedik; iyi oynarsa da överiz. Gol vuruşundaki soğukkanlılığını övdük zaten...

Hızır gibi yetişti. Vuruş anında sakin kalışını takdir ettim. Vasat bir futbolcu olduğu kanaatim yine de değişmiş değil...Bkz; Vasat=Ortalama;)

Vasat ya da sinirli yetenek lafimiz yok ama dikine oynayan ve cabalayan bir isim oldugu da acik. Bircok oyuncu onun yerinde olsa kusmus triplerdeydi heleki yabanci oldugu bir ulke/ligde. Bence gayet olumlu bir profil ciziyor zira her oyuncumuzdan kadife bilekler, ince isler bekleyemeyiz.

Bir gol attı diye abartmaya gerek yok. 90 dk oynayıp da istatistiklere 'sıfır' ikili mücadele kaydettirmeyi başardığı maç var. Öyle B2B mı olur?!..

Kötüydü, kötü dedik; iyi oynarsa da överiz. Gol vuruşundaki soğukkanlılığını övdük zaten...
Bir gol diyip geçmemek lazım sonuçta futbolcular makine değil duygusal insanlar çöküşte olduğu özgüven kaybı yaşadığı zaten basında fazlasıyla konuşuldu bunların yanında 2 kez sakatlık yaşadı. O kadar da kötü topçu değil bende çok eleştirdim ama bugün ki golden sonra gece ile gündüz kadar farklı profile büründü cesaret kazandı özgüven kazandı daha doğru oynadı.

Bir gol diyip geçmemek lazım sonuçta futbolcular makine değil duygusal insanlar çöküşte olduğu özgüven kaybı yaşadığı zaten basında fazlasıyla konuşuldu bunların yanında 2 kez sakatlık yaşadı. O kadar da kötü topçu değil bende çok eleştirdim ama bugün ki golden sonra gece ile gündüz kadar farklı profile büründü cesaret kazandı özgüven kazandı daha doğru oynadı.
Adama düşmanlığım filan yok; anlatıldığı gibi bir futbolcu olmadığını görüp hayal kırıklığına uğradım, verilen 3.5 milyon bonservise üzüldüm. O paranın dönüşü olmaz, 30 yaşında kendisi...

Bahsettiğim o korkunç istatistiği yaptığında hiçbir sakatlığı filan da yoktu, turp gibiydi sözde. Ha, 90 dk değil de belki 67 dk filan oynamış olabilir, o kadarını hatırlamıyorum. Bir orta saha oyuncusunun ikili mücadeye girmemesi hiçbir surette kabul edilemez...

İlk geldiginde beğeniyordum. Dikine oynayan tarzını beğendiğim biriydi. Ama düştü sonra düzenli de forma şansı bulamadı. Takımda kalsa kadroda iyi olur bence.

Resmen mitroğlu golü attı aslanım benim şampiyon olduğumuzda bu ve barış alperin Sivas’a attığı golü bol bol hatırlarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt