Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda'li Mitroglougolden goal
Kadroda tutmanın manası yok. Ligde alınabilecek adam varsa takasta filan kullanalım bari.
Oliveira'nın şu durumunda dahi formayı kapamadı.
Oynadığı sürelerde de Berkan net daha iyiydi.
Hem yabancı, hem yaşlı, hem performansı yetersiz.
Attığı gole bir şey diyen yok, oyunculuk meziyetlerinden ve sezon performansından bahsediyorum ki vasat bile değildi bu konularda. Senin mantığına göre Mitrouglu'nun da takımda kalması gerekiyordu o halde. 1 tane kritik gol attı diye ömürlük sözleşme mi yapalım?Attığı golü hatırlatırım. Berkan demişsin bir de. İkisi de normalde bu takımın seviyesinin altında ancak o kadar da değil.
Attığı gole bir şey diyen yok, oyunculuk meziyetlerinden ve sezon performansından bahsediyorum ki vasat bile değildi bu konularda. Senin mantığına göre Mitrouglu'nun da takımda kalması gerekiyordu o halde. 1 tane kritik gol attı diye ömürlük sözleşme mi yapalım?
Berkan'ı da çok beğendiğim için yazmıyorum, adam Türk. Bu yüzden kadroda kalmasında fayda var ve evet, oynadığı dakikalarda Berkan Miçö'den her zaman daha iyi performans verdi.
Görüşüne saygı duyuyorum, ama katılmıyorum renktaş. Bence Midtsjö'ye kontenjan harcamak gereksiz bir hamle olur.Mitroğlu doğu bir örnek değil yalnız. Berkan’ın zaten kalmış olmasının yegane sebebi Türk oluşu. Vasat oyuncu. İdeal bir rotasyon ismi ancak direk bir yedek değil. Midtsjö için ben daha olumlu düşünüyorum ikisini kıyaslamam bu açıdan. Adam şampiyonluk için golü de attı. İlk geldiğinde de gayet iyiydi. Son maçlarda da gayet iyi işler yaptı. Dilersen birkaç maç önce Sergio yerine girip yaptıklarına bir bakabilirsin.
Görüşüne saygı duyuyorum, ama katılmıyorum renktaş. Bence Midtsjö'ye kontenjan harcamak gereksiz bir hamle olur.
İsmi Ndiaye ya da Diarra olan herhangi bir topçu.Ben kontenjan harciyalim demedim ki. Durum degerlendirmeni elestirdim. Bu adamin yerine daha iyisini bulabiliyorsun bu ucretlerin cok da ustunde olmadan, direkt gonderelim. Ancak, sanmiyorum ki bulunsun.
Değil gibi hocamBen de berkanin bundan daha iyi oldugunu düsünüyorum
Ikiside yetersiz diyip anlasalim renktasDeğil gibi hocam