6. Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

"Yorgunum Patron" repligini koyan kimdi ? Nasil kazanamadi o sahne ? Ilk gördügümde aglamistim, ikinci gördügümde yine agladim, bugün yeniden izledim sahneyi ve göz yaslarimi yine tutamadim. Su an cok degisik duygular icine girdim... Kazanan Erkan arkadasimiza tebrikler... Gelecek yarismaya iddiali bir bicimde katilmaya düsünüyorum.

Ben şahsen paylaşılan sahne türkçe dublaj olduğundan dolayı irreti oldum ve puan vermedim. Yabancı filmlerde dizilerde türkçe dublaj olayından nefret ederim :) Tahmin ediyorum ki birçok kişi de bu sebepten dolayı ya puan vermedi ya da puanı düşük tuttu. Yoksa efsane bir filmdir hemen hemen her sahnesi ile :topsy_turvy:

Yorgunum Patron'a dublaj olmasa 10'um vardı benim de.

Dublaj bütün duyguyu alıyor maalesef. Orjinalini izlediğim için yükseklerden verdim tabi yine de. Keşke ilk 3 yapsaydı ama.

Alpay yeni oluşum için kapımız her zaman açık haberin olsun :asd: @Osman Uzdu nun dediği kaleye değil santrafora düşünüyoruz seni :cool-96:

ben kendısını savunmada oynattım yaptığı en iyi iş her topu riske girmeden taca atışı.

ileride oynatacaksan yinede sen bilirsin reis. benim işime gelir valla.

Vasfi desen ayrı bi alem adama operasyon kodu veriyorsun operasyona sanıyeler kala heyecandan kodu unutuyor.

diğerleri zaten Allahlık. Allah sabırlar versin.

ben kendısını savunmada oynattım yaptığı en iyi iş her topu riske girmeden taca atışı.

Vasfi desen ayrı bi alem adama operasyon kodu veriyorsun operasyona sanıyeler kala heyecandan kodu unutuyor.

Doğru mu bu :asd: @Vasfi Vural

dşsaldlsholakhahahahah :D

Teşekkürler puan veren @Ertuğrul Akkaya @Erman Türker @Mutlu Sahin @Uğur İz (puanı bol tutmuşsun Uğur eyvallah :) ) @Kemal Bulur @Burak Pakdemir (bir dahakine daha yüksek bekliyorum :D ) @Emir KONYA @Gökhan Kral @Alpay Asma

Ulan baya da kişiden puan almışım ona rağmen puan tablosunun 2. yarısındayım sanırım Emrah hesabına yatırdığım parayı beğenmedi.

Derece yapan arkadaşlara tebrikler.

Emeğine sağlık + rep :D @Emrah Yıldırım

Yine derece yapamadık @Serkan Şakrak hani bi numaranı göremedik yine. :31:

Renktas iyice loser oldun,osmanda bir zamanlar loser idi ama olaya el attim sampiyonluklari arka arkaya geldi,sana da bi ayar cekicez, boyle gitmez bu is

Tapatalk

Geri
Üst Alt