- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Beyler ben artık kavga gürültüden bıktım. Resmi olarak görevimin başında olsam da yakında görevi genç, dinamik bir arkadaşa devredeceğim. O ismi önümüzdeki günlerde açıklayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler ben artık kavga gürültüden bıktım. Resmi olarak görevimin başında olsam da yakında görevi genç, dinamik bir arkadaşa devredeceğim. O ismi önümüzdeki günlerde açıklayacağım.
Şaka şaka,joke joke demeni bekliyorum , harbi üzülürüm.
Yok bee Burakcım. Eski heyecanımı kaybettim artık.
Edit: yarışmaları ve YGT'yi kastediyorum.![]()
olm çok romantiksiniz lan![]()
edit. oh nedir ya![]()
![]()
![]()
oh
ünlem
ünlem Sevinç, beğenme, hayranlık, rahatlama vb. duyguları belirten bir söz
"Oh, hele şükür! Hepsinin ellerinden kurtulduk."
TÜRK DİL KURUMU
Osman nedir bu dalga geçme sevdan anlamıyorum. Alpay da, Burak kardeşim de, Erman abim de sağolsunlar endişe etmiş, meraklanmışlar. Tabi senden olsa hemen bırakayım değil mi modluğu?![]()
oh
ünlem
ünlem Sevinç, beğenme, hayranlık, rahatlama vb. duyguları belirten bir söz
"Oh, hele şükür! Hepsinin ellerinden kurtulduk."
TÜRK DİL KURUMU
YÜRÜ ASLAN ABİ KÜKRE KRAL !
![]()
YGT büyük ihtimal sana devredilecekti Burak. Fakat bu yarışmada beni menşınlamayarak büyük bir hayalkırıklığı yaşattın. Haa yine de önemli bir adaysın hala.
YGT büyük ihtimal sana devredilecekti Burak. Fakat bu yarışmada beni menşınlamayarak büyük bir hayalkırıklığı yaşattın. Haa yine de önemli bir adaysın hala.
aralrında modluk olarak bı kac ay var ama yemınle cocukları ezdiii resmen ezdiii
eğitin bakalım birbirinizi![]()