6. Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Beyler ben artık kavga gürültüden bıktım. Resmi olarak görevimin başında olsam da yakında görevi genç, dinamik bir arkadaşa devredeceğim. O ismi önümüzdeki günlerde açıklayacağım.

Beyler ben artık kavga gürültüden bıktım. Resmi olarak görevimin başında olsam da yakında görevi genç, dinamik bir arkadaşa devredeceğim. O ismi önümüzdeki günlerde açıklayacağım.

Hangi görev? Paralel ayıklamadır umarım. :(

Yöneticilik ise başkan senin yerini değil 1 genç 10 genç dolduramaz ya. Özel hayat ile ilgili bir problem olmadıkça kesinlikle kalmalısın.

EDIT: Oh.

olm çok romantiksiniz lan :asd:

Baktım başlık rezalet ölü evi gibi, bi hareket getireyim dedim. :D eski heyecan yok artık. Hiç unutmam, bir gün ben, Osman, Vasfi gece gece Alpay'ın ofisine molotof atmıştık. Ulan ne günlerdi bee.

Osman nedir bu dalga geçme sevdan anlamıyorum. Alpay da, Burak kardeşim de, Erman abim de sağolsunlar endişe etmiş, meraklanmışlar. Tabi senden olsa hemen bırakayım değil mi modluğu? :mad:

Osman nedir bu dalga geçme sevdan anlamıyorum. Alpay da, Burak kardeşim de, Erman abim de sağolsunlar endişe etmiş, meraklanmışlar. Tabi senden olsa hemen bırakayım değil mi modluğu? :mad:

yahu kötü bişey mı dedim çok romantıksınız dedım

romantızım ıyıdır ya guzledır

YÜRÜ ASLAN ABİ KÜKRE KRAL !

tumblr_moejgjBn1J1rf5vsao1_500.gif

aralrında modluk olarak bı kac ay var ama yemınle cocukları ezdiii resmen ezdiii

eğitin bakalım birbirinizi :D

YGT büyük ihtimal sana devredilecekti Burak. Fakat bu yarışmada beni menşınlamayarak büyük bir hayalkırıklığı yaşattın. Haa yine de önemli bir adaysın hala.

Aman abi keyfen veya hatırlamayıp seni menşınlamayanın klavyesi kırılsın,ben özel bi işin vardır özel bi toplantıdasındır zırzır telefonun titreyip konsantrasyonunu bozmasın diye menşınlamadım,yoksa yapmayız öyle şey :D

Geri
Üst Alt