#6 Jean Michaël Seri

güzel paslar attı ama antalya da helva gibi rakipti.

seri temaslı oyundan hiç hoşlanmıyor, yakınına girilince dağılıyor hemen. top rakipteyken zaten yok.

ben hala seri ile bir yere varabileceğimize inanmıyorum.

abarti felan degil. bu ikili macin yildizlariydi. hangisini daha önde gördüysen sana bagli. bana göre seri daha effektif oynadi. oyun temposunu istedigi gibi ayarlayip durdu. aninda assistler yolladi fegh + ömer fena kacirdi 2-3 tane vs.
hocamızı övmeni bekliyorum fatih terim konusuna gel!!!

Bu adamin onune 3tane sprinter oyuncu koy ikinci yari 20 tane asist yapmazsa götün önden gideniyim. Adam topu aldiginda atacagi yeri kafada coktan belirlemis oluyor.

takımın en iyi pasörü net.. Belhanda denen herif gitsin.. Pasörlük görevi Seri'ye verilsin. Taylan-Lemina gibi tempolu adamların yanında coşar..

Çok zeki ve oyun görüşü muazzam. Boştaki oyuncuyu daha top ayağına gelmeden görüyor ve oraya nişanlıyor. Evet defansif açıdan yetersiz belki ama oyunu çok rahatlatıyor. Yanına bir Lemina daha olsaydı ve kanatlara da Onyekuru gibi skorer oyuncular olsaydı daha farklı olabilirdi.

bugün çok iyi pas servisi yaptı oyunu yönetti ve dikkatimi çeken topu almadan atacağı yeri belirliyordu oyun görüşü iyi bizim alıştığımız zekasizlardan değil belli ki beyni var.ama hep bu performansi gösterir mi işte o konuda güven vermiyor malesef

Vücut 80 yasinda olduğundan durdugu yerden pasladi milleti, güzel göz boyadin ama gideceksin :ka:

Geri
Üst Alt