- 22 Haziran 2012
- 11.447
- 5.278
- 1.873
Kante havası sezdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçtada 6 oynadı demek ki hoca 6 no da düşünüyor. Tamamen geriden oyun kurma odaklı bir oyun deneyeceğiz. Orta alanda Çift sekiz tempolu-agresif olmalı o vakit.
Seri’nin 8 numara oldugunu herkes biliyor ama ben regista performansini burdaki olumsuz havaya ragmen begendim
Regista öyle göze hos gelen yani topu alip calim atmak 20 metre yardirmak degildir,8 numara’ya gecince seri’nin de Bruyne gibi top sürecegini yardiracagini dusununler var ama yaniliyorlar
Ceza sahasi etrafinda daha etkili olur mu olur cunku oyun görüsü iyi ve ayagi temiz ama yine basit oynar akilli ve tekte hizli oynar 8’e gecse bile
Fatih hoca da Belli ki sarri’den etkilenmis olacak Jorginho gibi kullanmak istiyor
Herifin daha 2.maçı ve Mustafa Sarp oldu hemen.Bazıları messi gibi 8 kişiyi çalımlayıp gol yapmasını bekledi heralde.Güzel kafalar var.
Bu forumda Mustafa Sarp da az övülmedi. Dün gibi hatırlıyorum yok total futbola uygunmuş, süper üçgen yapıyormuş, Rijkaard onun için aldırmış...
Şemalar çizildi, videolarla anlatıldı, Mustafa Sarp'ın ne kadar mükemmel bir orta saha olduğu ve eleştirenlerin futboldan anlamadığı anlatıldı.
Oldu yani bunlar o yılın ilk haftalarında.
Ben gördüğümü söyledim, adam vasat oynadı işte.
Temennimi de yazdım, inşallah yazılan sorunlardan dolayıdır diye.