#6 Jean Michaël Seri

Sanırım maç boyunca bir tane bile top kazanamadı

Şuan hazırlık dönemi sonu,tatilden yeni döndü sayılır o yüzden erken bir değerlendirme olur yapılacak yorumlar fakat bu oyunu sürekli hale gelirse çok söveriz

Ndiaye belki pas kalitesi iyi değildi ama orta sahada top taşıyıp adam bozuyordu,Seri kaçak güreşiyor.Umarım düzelir

Bu maçtada 6 oynadı demek ki hoca 6 no da düşünüyor. Tamamen geriden oyun kurma odaklı bir oyun deneyeceğiz. Orta alanda Çift sekiz tempolu-agresif olmalı o vakit.

Bu maçtada 6 oynadı demek ki hoca 6 no da düşünüyor. Tamamen geriden oyun kurma odaklı bir oyun deneyeceğiz. Orta alanda Çift sekiz tempolu-agresif olmalı o vakit.

Seri’nin 8 numara oldugunu herkes biliyor ama ben regista performansini burdaki olumsuz havaya ragmen begendim

Regista öyle göze hos gelen yani topu alip calim atmak 20 metre yardirmak degildir,8 numara’ya gecince seri’nin de Bruyne gibi top sürecegini yardiracagini dusununler var ama yaniliyorlar

Ceza sahasi etrafinda daha etkili olur mu olur cunku oyun görüsü iyi ve ayagi temiz ama yine basit oynar akilli ve tekte hizli oynar 8’e gecse bile

Fatih hoca da Belli ki sarri’den etkilenmis olacak Jorginho gibi kullanmak istiyor

Futbol basit bir oyundur mantığıyla oynuyor. Risksiz olarak alıp en yakınındaki boş adama veriyor. Ama bir iki pozisyonda baskı uyguladıklarında hata yaptı birinde kendini yere bıraktı ama hakem yemedi diğerinde de faulü aldı ama faul yoktu. 6 numara olarak donk olsa ondan daha iyi olabilir.

Ama bu maçı ölçü olarak almamak gerekir. Yanında Selçuk ile oynadı. Takım resmen forvetsiz oynadı vs.

Fena değildi de karşı takım Akhisar, pestil ederler şampiyonlar liginde.
Bakayoko passaparola şınayderlin şart.

Seri’nin 8 numara oldugunu herkes biliyor ama ben regista performansini burdaki olumsuz havaya ragmen begendim

Regista öyle göze hos gelen yani topu alip calim atmak 20 metre yardirmak degildir,8 numara’ya gecince seri’nin de Bruyne gibi top sürecegini yardiracagini dusununler var ama yaniliyorlar

Ceza sahasi etrafinda daha etkili olur mu olur cunku oyun görüsü iyi ve ayagi temiz ama yine basit oynar akilli ve tekte hizli oynar 8’e gecse bile

Fatih hoca da Belli ki sarri’den etkilenmis olacak Jorginho gibi kullanmak istiyor

Nice'i incelediğim de Seri'nin yanında hep hareketli merkez orta sahaların oynadığını ve onu rahatlattıklarını gördüm. Bizde Donk,Selçuk ve henüz fiziki ritmini yakalayamamış Belhanda ile oynuyor şuan.

Seri sağa sola diyagonel paslar ve oyunu hızlandıracak çabuk kısa pas denemeleri yaptı ama bizim takım ön tarafta çok hareketli değil gibi. Boşluk yaratıp alan açamadık. Adem,Jimmy,Babel doğru üçlü değil ayağına bekleyen adamlar kimse savunma arkası koşu atıp genişlemeye yardım etmiyor. Oyun sıkışıyor böyle olunca da. Oyun akışkanlığını sağlayamayınca da Seri'nin yüksek oyun görüşünden de pek bir verim alamıyoruz. Hareketli santrafor ve dediğim gibi Belhanda'nın yanına yine agresif-tempolu bir 8 alırsak Seri'nin verimi yükselecektir.

Onyekuru'ya da ihtiyacımız var bence. Topsuz koşu da ciddi hayal kırıklığıyız.

Beğendim. Teknik, soğukkanlı, pasları kaliteli. Savunmanın önünde de oynar, Belhanda'yla yan yana da. Çift yönlü, tempolu bir orta saha alınırsa savunma önünde registalık yapar.

Beğenenleri hayretle okuyorum. Vasatın üstü bile değil. Mustafa Sarp ayarında oynadı. Hiç pas istemedi, rakibin arkasına saklandı durdu. Sorumluluk almaktan kaçtı. Hadi top bizdeyken vasattı, top rakipteyken ne yaptı, sıfır. Pres yok, alan daraltma yok, kademeye girme yok. N'diaye ilk maçlarında yaldır yaldır yardırıyordu. Bunda hiç ışık görmedim ben ne yazık ki. Ön libero oynadığı için, maç eksiği olduğu için, takıma alışamadığı için gibi sorunlardan dolayı olduğunu düşünmek istiyorum.
Yoksa bu kadar durağan ve vasat bir oyun oynayacaksa yandı gülüm keten helva.

Herifin daha 2.maçı ve Mustafa Sarp oldu hemen.Bazıları messi gibi 8 kişiyi çalımlayıp gol yapmasını bekledi heralde.Güzel kafalar var.

Acilen defansif orta saha oyuncusu transfer edip kendisini orjinal mevkisine almamız lazım. Ayağı çok iyi pas yapıyor ama top kapma mücadelesinden kaçar bir hava sezdim kendisinde.

Herifin daha 2.maçı ve Mustafa Sarp oldu hemen.Bazıları messi gibi 8 kişiyi çalımlayıp gol yapmasını bekledi heralde.Güzel kafalar var.

Bu forumda Mustafa Sarp da az övülmedi. Dün gibi hatırlıyorum yok total futbola uygunmuş, süper üçgen yapıyormuş, Rijkaard onun için aldırmış...
Şemalar çizildi, videolarla anlatıldı, Mustafa Sarp'ın ne kadar mükemmel bir orta saha olduğu ve eleştirenlerin futboldan anlamadığı anlatıldı.

Oldu yani bunlar o yılın ilk haftalarında.

Ben gördüğümü söyledim, adam vasat oynadı işte.
Temennimi de yazdım, inşallah yazılan sorunlardan dolayıdır diye.

Bu forumda Mustafa Sarp da övüldü, doğrudur ama Mustafa Sarp'ın özgeçmişinde Nice, West Ham United gibi kulüpler yoktu. Premier Lig'e 20 milyon euro bonservisle gitmiş, 2 sene öncesinde Xavi'nin övdüğü bir oyuncudan söz ediyoruz.

Zaten bizim orta sahaya pas oyununu yapabilen, çok da enerjik olmayan, aksine birazcık sakin kalıp oyunu yönlendiren bir oyuncu gerekiyordu ve bu adam Seri işte. 8 numaraya geçince bir kez daha göreceksiniz iyi olacak bu çocuk.

fiziken bitik durumda. güçlenmesi lazım iyi kalite var belli

Bu forumda Mustafa Sarp da az övülmedi. Dün gibi hatırlıyorum yok total futbola uygunmuş, süper üçgen yapıyormuş, Rijkaard onun için aldırmış...
Şemalar çizildi, videolarla anlatıldı, Mustafa Sarp'ın ne kadar mükemmel bir orta saha olduğu ve eleştirenlerin futboldan anlamadığı anlatıldı.

Oldu yani bunlar o yılın ilk haftalarında.

Ben gördüğümü söyledim, adam vasat oynadı işte.
Temennimi de yazdım, inşallah yazılan sorunlardan dolayıdır diye.

Ee bana ne bundan.Mustafa Sarpa iyi diyen kendi sorgulasın futbol bilgisini.Herifi daha 2.maçtan Mustafa sarp denilen futbol katili ile aynı kefeye koyan sensin.Vasat demek başka bu başka.Ayrıca adam 2.maçı olmasına rağmen bilhassa ilk yarıda iyi oynadı.Futbolda maç eksiği diye bir şey var bilirmisin.He bu adamdaki sorunda o.

Geri
Üst Alt